Ankkurit kohtasi viikonlopun harjoitusotteluissa Alajärven Pallohallilla Pattijoen Urheilijat sekä Seinäjoen JymyJussit.  Lauantain ottelussa Pattijoki oli niukasti parempi voittaen ottelun jaksoin 0-2 (2-3, 1-2). Sunnuntain ottelu JymyJusseja vastaan oli myös tiukkaa vääntöä mistä Ankkurit nappasi kotarin jälkeen voiton jaksoin 2-1 (2-3, 4-3, 0-0s, 2-1k).

Ankkurien joukkue lähti viikonlopun harjoitusotteluihin PattUa ja JymyJusseja vastaan pienten sairastelujen kolhimana. Nuoria pääsi kuitenkin näyttämään taitonsa Superin tasolla, kun esimerkiksi lukkarin tontilla pelasi Elias Särkinen, joka pelasikin mainiot kaksi ottelua. Tonttinsa hienosti hoiti myös ykkösvahtina toiminut nuori Onni Juurakko.

Lauantaina vastassa Pattijoki

Lauantaina saatiin vieraita Pattijoelta

Ensimmäisessä ottelussa Pattijokea vastaan taisteltiin hienosti molemmilla jaksoilla. Ankkurit johti vielä ensimmäistä jaksoa neljännessä vuorossa lukemin 2-1 ennen Pattijoen tasoittavaa vuoroa. PattU tuli sisävuorollaan rinnalle ja ohi voittaen jakson lukemin 2-3.

Toisella jaksolla Ankkurien kotiutusyritykset jäivät osittain vähän piippuun. Tilannetta saatiin hyvin rakennettua, mutta miestä ei saatu kotiin. Ankkurit oli tappiolla neljännen vuoron tasoittavaa ennen lukemin 2-0 ja rakenti  vuorollaan hyvin tilannetta, mutta vain yksi kavennusjuoksu nähtiin ja ottelu kirjattiin Pattijoen voittoon niukasti jaksoin 0-2 (2-3, 1-2) Ankkurien hahmoja ottelussa oli mailan varressa parikin läpilyöntiä tintannut Atte Kuosmanen ja erittäin hyvin lukkarina pelannut Elias Särkinen.  Ottelussa pelattiin myös ylimääräinen kotiutuslyöntikilpailu, mikä tasattiin kahden kotarin jälkeen lukemin 3-3.

Sunnuntaina pelattiin JymyJusseja vastaan

Sunnuntaina vastassa oli JymyJussit

Sunnuntain ottelussa JymyJusseja vastaan nähtiin jälleen tasaista vääntöä. Ensimmäisellä jaksolla Ankkurit aloitti juoksunteon Juho Ihamäen takakentän puhkaisulla ensimmäisen aloittavalla. JymyJussit kuitenkin vastasi omalla vuorollaan kahdella tikillä ja siirtyi johtoon. JymyJussien sisäpeli ei toiminut toisessa vuorossa laisinkaan. Ankkurien pelin rakentelu kulki toisessa vuorossa hyvin, mutta vain yhden juoksun arvoisesti, kun Juho Ihamäki jälleen onnistui kotiutuksessa tasoittaen tilanteeksi 2-2. JymyJussit kuitenkin heräsi peliin jälleen jakson loppua kohden ja otti tiukan väännön jälkeen niukasti jaksovoiton lukemin 2-3. Voittojuoksun neljännen tasoittavalla vuorolla löi kumuralla Ankkureillekin tuttu mies Markus Hallasuo.

Toisella jaksolla kamppailu jatkuu tiukkana. Ankkurit esitti pirteää sisäpeliä läpi jakson. Jakson yksi ratkaisijoista oli toisessa vuorossa 1-1 tasatilanteessa Elmeri Koivusalmi, joka löi pallon takaa läpi kahden juoksun arvoisesti. JymyJussit kuitenkin onnistui tulemaan tasoihin jaksolla ennen Ankkurien viimeistä sisävuoroa. Molempien juoksujen lyönneistä vastasi Aapo Hiltunen, joka kavensi kolmannessa vuorossa tilanteeksi 2-3 ja neljännessa vuorossa lyöden tasoituksen 3-3 lukemiin . Ankkureille jakson voiton ratkaisee neljännen tasoittavalla vuorolla Mikael Penninkangas, joka kolmostilanteessa lyö loistavan lyönnin kolmosjatkeelta läpi ja jakso päättyy Ankkurien 4-3 voittoon.

Supervuorossa ei onnistumisia nähdä kummaltakaan joukkueelta ja ratkaisua ottelun voittajasta haetaan kotiutuslyöntikilpailun kautta. JymyJussit ei onnistu omalla vuorollaan kotarissa kuin yhden juoksun lyömään ja Ankkureille voittoon vaaditaan vain kaksi juoksua. Ankkurit myös hoitaa homman omalla vuorollaan, kun Juho Ihamäki onnistuu lyömään tilanteeksi 1-1 ja ratkaisujuoksun pussarilla lyö ulkokentän avustuksella Elias Särkinen. Ottelu kirjataan Ankkurien voittoon jaksoin 2-1 (2-3, 4-3, 0-0s, 2-1k)