Ankkurit avasi Superpesiksen runkosarjan voittotilin kotiavauksessa, kun Imatra kaatuu supervuoron jälkeen Kitrolla jaksoin 2-1 (4-1, 1-2, 4-0S)

Ankkurit niskan päällä ensimmäisellä jaksolla. Elmeri Iivonen lautasen äärellä pelasi loistavasti.

Ankkurit pelaa loistavaa ulkopeliä  läpi jakson. Ensimmäisessä vuorossa Imatran sisäpeli kaatuu Elmeri Iivosen loistavaan lukkaripeliin. Ankkurit siirtyy sisävuorollaan johtoon Juho Ihamäen Välilyönnillä, kun kotiin kirmaa Mikael Penninkangas.

Toisessa vuorossa Imatra ei onnistu avaamaan ottelun juoksutiliään, mutta Ankkurit lisää johtoaan. Harhaheitolla Atte Kuosmanen juoksee tilanteeksi 2-0. Tuukka Etula puhkaisee kakkosrajan ja lisää Ankkurijohtoa tilanteeksi 4-0. Juoksujen tuojiksi merkataan Elmeri Koivusalmi  sekä Nestori Yli-Sissala.

Kolmannessa vuorossa nähdään Imatran osalta ottelun avausjuoksu, jonka arkkitehtinä on Ville-Veikko Olli. Ankkurit rakentaa vuorossa palottoman ajotilanteen, mutta tilanne kuivuu nopeasti Imatran lukkari Rasmus Surakan irroituksilla.

Neljännen vuoron aloittavalla Imatra ei onnistu juoksujen teossa, joten Ankkureille kauden ensimmäinen piste on varma 4-1 jaksovoitolla. ’

Tiukka toinen jakso päättyy Imatran voittoon.

Toisella jaksolla molempien lukkarit Iivonen sekä Surakka pelaavat loistavaa ulkopeliä läpi jakson. Jakson ensimmäiset juoksut nähdään toisessa vuorossa ja niitä tulee molemmille yksi kappale. Nestori Yli-Sissala paukauttaa pallon maisemiin kakkospuolelta ja Penninkangas juoksee kotiin. Imatran juoksu syntyy, kun Ankkurien ulkokenttä heittää kolmospesän ohi pallon harhaan ja Nino Muuruvirta juoksee tilanteeksi 1-1

Kolmannessa vuorossa nähdään jakson ratkaisujuoksu, kun Ville-Veikko Olli lyö ottelun toisen juoksunsa kotiuttamalla Rasmus Surakan. Ankkurit ei jakson kahdessa viimeisessä vuorossa juoksuja lyömään, joten jakso kirjataan Imatran 1-2 voittoon.

Juho Ihamäki ratkaisee ottelun supervuorossa tyhjentämällä pajatson.

Supervuoron aloittavalla Ankkurien ulkopeli on loistavaa ja Imatra jää nollille. Ottelun voiton supervuorossa ratkaisee Juho Ihamäki, joka ajotilanteessa puhkaisee loistavalla kumuralla ja auringon avustamana takakentän. Imatra ei lähde edes palloa hakemaan ja Ihamäelle merkataan 1+3. Ottelu päättyy Ankkurien voittoon jaksoin 2-1 (4-1, 1-2, 4-0s)