Veto ei antanut mahdollisuutta Superpesiksen runkosarjan avausottelussa Saarikentällä. Ankkurit taisteli ensimmäisellä jaksolla. Toisen jakson lopussa Veto löi hurjat lukemat taululle loistavalla lyöntipelillä.  Voitto Vedolle jaksoin 2-0 (2-0, 19-3)

Ensimmäisen jakson aloittavalla vuorolla nähdään ottelun ensimmäiset juoksut ja niistä vastaa Vimpelin Veto. Ankkurit ei aloittavalla sisävuorollaan onnistu rakentamaan tilanteita. Veto sen sijaan saa heti kärjestä tilannetta päälle. Jukka-Pekka Vainionpää kotiuttaa näpillä ottelun avausjuoksun, kun kotiin juoksee Olli Heikkala. Jatkossa Veto saa lahjalla juoksun, kun Janne Mäkelän lyönti kantaa kopiksi, mutta pallo tipahtaa koppari Mikael Penninkankaan räpylästä ja Matias Rinta-aho tuo tilanteeksi 2-0.

Toinen vuoro on juoksuton. Ankkurien tilanteiden rakentelu jää piippuun. Veto onnistuu saamaan painostusta omalla sisävuorollaan, mutta Ankkurien takatilanne pelaaminen ulkona toimii ja kolmanteen vuoroon lähdetään Vedon johtaessa 2-0.

Ankkurit onnistuu rakentamaan kolmannessa vuorossa ajotilanteen. Tilanne kuitenkin kuolee koppilyöntiin ja kenttä tyhjäksi. Vimpeli jatkaa vuorossa loistavasti tilanteiden rakentelua, mutta jälleen Ankkurien ulkopeli kestää.

Ankkurit saa painetta päälle jakson ratkaisevassa vuorossa. Kotitusratkaisut ei kuitenkaan toimi ja jakso kirjataan kotijoukkue Vedolle lukemin 2-0.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Veto näyttää sisäpelinsä vahvuutta lyömällä neljä juoksua.  Ensimmäisestä kahdesta lyödystä juoksusta vastaa jokeritykit Vainionpää ja Mäkelä. Juho Heikkala lisää Vedon johtoa 3-0 tilanteeseen lyömällä pallon kakkospuolelta savonjokeen.  4-0 juoksusta vastaa mailan varressa Matias Rinta-aho. Ankkureilla ensimmäisessä vuorossa oli omat tilanteensa juoksujen lyöntiin, mutta Veto puolustaa hyvin takatilannetta.

Veto siirtyy jakson toisen vuoron aloittavalla 5-0 johtoon Teemu Kinnusen lyönnillä. Ankkurit avaa omalla vuorollaan jakson ja koko ottelun juoksutilin, kun Riku Utanen lyö takaa pallon läpi. Harmittavasti pallopoika pysäyttää pallon ja tuomarit näyttää siirrettyä ratkaisua. Tuomiona Utaselle kunnari sekä kaksi tavallista lyötyä juoksua.

Kolmannessa vuorossa nähdään yksi juoksu, mistä vastaa Vedon Matias Rinta-aho kotiuttamalla  Olli Heikkalan ja taululla lukemat on 6-3. Ankkurit saa omat paikkansa sisävuorollaan, mutta ilman juoksuja ei taululle synny.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Veto meni täysin menojaan takomalla peräti 13 juoksua laajalla rintamalla. Onnistujana mm. Jukka-Pekka Vainionpää, joka tyhjäsi pajatson komealla takakentän puhkaisulla. Ottelu kirjataan Vedon selkeään voittoon jaksoin 2-0 (2-0, 19-3)

Ankkurien vakuuttavin Lähitapiola Etelä-pohjanmaa pelaaja kamppailussa oli kapteeni Nestori Yli-Sissala