Kiteen Pallo kävi vierailulla sunnuntaina Kitrolla. Ensimmäinen jakso tasattiin lukemin 2-2. Toisella jaksolla Ankkurit johti jo 5-0, mutta Kitee tuli takaa ohi ja voitti jakson lukemin 5-7.

Ensimmäisen jakson avaavalla vuorolla ei juoksuja nähdä. Kitee rakentaa yhden kolmostilanteen ja Ankkureille siunaantuu paloton ajotilanne, mutta kotiutuslyönnit jää piippuun.

Jakson toisessa vuorossa nähdään ottelun ensimmäinen juoksu, kun tasoittavalla sisävuorolla Juho Ihamäki lyö komealla välilyönnillä Mikael Penninkankaan kotiin.

Kolmas vuoro jaksossa on juoksuton, mutta jakson ratkaisevassa vuorossa nähdään juoksuja. Kitee siirtyy omalla vuorollaan 1-2 johtoon, Paavo Pellon ja Samu Vainikaisen lyönneillä. Ankkurien sisävuoro näyttää jo kuolevan nopeaa, mutta väkisin rakentavat kahden palon ajotilanteen ja Lauri Ihamäki lyö näpillä Nestori Yli-Sissalan kotiin. Ankkureilla on vielä mahdollisuus yrittää jakson voittojuoksua, mutta siinä ei onnistuta ja jakso tasataan lukemin 2-2.

Toisen jakson ensimmäisen aloittavalla vuorolla Ankkurit on hurjana. Ensimmäisenä Tuukka Etula lyö Atte Kuosmasen kotiin. Hetkeä myöhemmin Etula on itse juoksun tuojana, kun Kitee heittää harhaan pallon. Nestori Yli-Sissala lyö koko ottelun komeimman lyönnin, kun paukauttaa pallon kakkosluukusta maisemiin. Penninkangas juoksee kotiin ykköseltä asti ja Nestori kiertää kentän kunnarin arvoisesti. Juho Ihamäki lyö vielä tilanteeksi 5-0, kun kotiin kirmaa Yli-Sissala tuoden tuplajuoksun. Kitee myös aloittaa hienosti jakson onnistuen kahdesti, kun Jiri Pippola ja Matias Litmanen onnistuvat kotiutuksissa.

Toisessa vuorossa tilanteiden rakentelu ei ole sisäpelissä kummankaan joukkueen osalta kummoista, mutta kolmannessa vuorossa alkaa tapahtua. Ankkurien jäädessä nollille omalla lyöntivuorollaan niin Kiteellä sujuu paremmin ja iskevät viisi juoksua loistavila otoilla. Onnistujina mailan varressa Samu-Kalle Varonen, Samu Vainikainen kahdesti sekä Lassi Vasarainen ja Kasperi Kaksonen.

Kiteen johtoasemassa 5-7 lähdetään neljänteen vuoroon. Ankkurien tilanteiden rakentelu jää ponnettomaksi ja tilanteita ei synny. Ottelun voitto merkataan Kiteelle jaksoin 0-1 (2-2, 5-7)