Ankkurit matkasi sunnuntaina Imatran vieraaksi. Imatra oli ottelussa hallitseva osapuoli ja vei ottelun ansaitusti jaksoin 2-0 (3-1, 3-1)

Ottelun ensimmäisessä vuorossa Imatra saa painetta päälle sisäpelissä ja onnistuu myös juoksun teossa Ville-Veikko Ollin kotiuttaessa pussarilla Miitri Pesosen. Ankkurit saa myös heti ensimmäisessä vuorossa tilanteita hyvin aikaan. Imatran takatilanne puolustamisessa kuitenkin toimii ja Ankkurit jää nollille.

Imatran sisäpeli ensimmäisen jakson toisessa vuorossa kuolee täysin lukkari Elmeri Iivosen huikeaan lukkaripeliin ja tilanteet jää nolliin. Ankkurit sen sijaan onnistuu avaamaan toisessa vuorossa ottelun juoksutilinsä. Pyry Alanen lyö pelkässä ykköstilanteessa pallon kopparin räpylän alta maisemiin ja Atte Kuosmanen tuo tasoitusjuoksun lukemiin 1-1.

Jakson kolmannessa vuorossa Imatra saa yhden paikan siirtyä johtoon. Ankkurien ulkokenttä hoitaa kuitenkin kotiutusyrityksen palon arvoisesti kotiin. Ankkureilta tilanteiden rakentelu jää piippuun omalla sisävuorolla ja ratkaisevaan vuoroon lähdetään tasatilanteessa 1-1.

Imatra onnistuu kairaamaan joukkueen 3-1 johtoon ratkaisevan vuoron aloittavalla. Ensimmäisen juoksun tuo harhaheitolla Miitri Pesonen ja toisen juoksun lyönnistä vastaa  Roope Räsänen kotiuttamalla Matias Kauppisen kakkospuolen pussarilla. Ankkurien sisävuoro ei tuota tulosta ja jakso kirjataan Imatran 3-1 voittoon.

Ankkurien osalta toinen jakso ei ala hyvin sisällä ja siinä osa syyllinen on Imatran lukkari Rasmus Surakka, joka tyrehdytti Ankkurien tilanteiden rakentamisen.  Imatra onnistuu avaamaan toisen jakson juoksutilinsä ensimmäisessä vuorossa Mikko Kososen kotiuttaessa vastustamattomalla välilyönnillä Joona Mäkelän.

Toisessa vuorossa Ankkurit jää jälleen nollille. Imatra onnistuu omalla vuorollaan siirtymään 2-0 johtoon Joona Mäkelä puhkaistessa takakentän kunnarin arvoisesti.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit saa jakson ainoa juoksunsa ja siitä vastaa Juho Ihamäki, joka kotiuttaa Atte Kuosmasen. Imatra onnistuu myös omalla vuorollaan, kun Rasmus Surakka tuo vapaataipaleella juoksun. Tämä myös on ottelun viimeinen juoksu, sillä neljännessä vuorossa ei tapahtumia kirjata ja Imatra voittaa ottelun jaksoin 2-0 (3-1, 3-1)