Sotkamon Jymy kävi Ankkurien vieraana Kitrolla. Sotkamo oli ottelussa odotetun vahva ja vie sen ansaitusti jaksoin 0-2 (1-3, 1-6).

Ankkurit aloittaa tilanteiden rakentelun osalta hyvin ottelun. Ensimmäisessä vuorossa tulee kaksi paikkaa lyödä juoksu, mutta kotiutusyritykset jää ponnettomiksi.  Sotkamo onnistuu siirtymään omalla sisävuorollaan 0-2 johtoon, kun Hannes Pekkinen sekä Lauri Rönkkö onnistuvat kotiutuksissa.

Toisessa vuorossa Ankkureille ei juoksuja merkata. Sotkamolla on omat paikkansa, kun rakentavat palottoman ajotilanteen, mutta Ankkurien takatilanne puolustaminen kestää.

Kolmannessa vuorossa nähdään yksi juoksu, mistä vastaa Sotkamo kun Rönkkö onnistuu lyömään ottelun toisen juoksunsa.

Ankkurit onnistuu avaamaan ottelun juoksutilin jakson ratkaisevassa vuorossa, mutta onnistuu vain kerran, kun Lauri Ihamäki kotiuttaa Nestori Yli-Sissalan. Jakso merkataan lopulta 1-3 Sotkamon voittoon.

Sotkamo avaa toisen jakson juoksutilin  avausvuorossa, kun Roope Korhonen onnistuu komealla kolmossaumalyönnillä kotiuttamaan Elmeri Purmosen. Ankkurit onnistuu vuorossaan rakentamaan useamman kotiutustilanteen ja avaa myös jakson juoksutilinsä, kun Sasu Iivarinen kotiuttaa komealla kakkosjatkeeseen suunnatulla lyönnillä Atte Kuosmasen.

Sotkamo onnistuu toisessa vuorossa jälleen kerran ja sama parivaljakko on kyseessä kuin vuoroa aikaisemmin, kun Roope Korhonen kotiuttaa keskisaumalyönnillä Purmosen. Ankkurien sisäpeli jää vuorossa vaisuksi.

Kolmannen vuoron aloittavalla sisävuorolla Sotkamo lisää johtoaan lukemiin 1-5, kun Lauri Rönkkö onnistuu kotiutuksessa, sekä Jussi Korhonen kahteen otteeseen. Ankkurien vaikeudet jatkuvat tilanteiden rakentelussa myös kolmannessa vuorossa.

Ratkaisevassa vuorossa nähdään yksi juoksu ja siitä vastaa jälleen Sotkamo, kun Hannes Pekkinen lyö näpillä jakson loppulukemat 1-6.

Ottelu merkataan Sotkamon voittoon jaksoin 0-2 (1-3, 1-6)