Ankkurit kohtasi Kitrolla Koskenkorvan neljännessä putoamiskarsintaottelussa. Ankkurit kairasi voiton ottelusta supervuoron jälkeen jaksoin 2-1 (4-3, 0-4, 1-0s). Sarja on nyt tasan 2-2 ja voittajaa haetaan game vitosessa lauantaina Koskenkorvalla.

Riku Utanen ratkaisijan roolissa ensimmäisellä jaksolla.

Ottelun sisältä aloittaa Koskenkorva. Ankkurien ulkopeli toimii mallikkaasti lukkari Elmeri Iivosen johdolla ja Koskenkorva jää nolliin avausvuorossa.  Ankkurit aloittaa pelissä tilanteiden rakentelun vakuuttavasti ja saavat kärjestä palottoman ajon päälle.  Kotiutukset myös onnistuu, kun Tuukka Etula lyö pussarilla tilanteeksi 1-0 ja vähän perään Riku Utanen kotiuttaa kumuralla Nestori Yli-Sissalan ja taululla on lukemat 2-0.

Koskenkorvan sisäpeli aukeaa toisessa vuorossa ja rakentavat useamman tilanteen. Yksi juoksu myös nähdään, kun Petteri Kortelainen kotiuttaa Teemu Isokedon. Ankkurien toinen sisävuoro on heikko ja ukkoa ei nähdä ykköspesää pidemmällä.

Koskenkorva saa kolmannen vuoron aloittavalla muutaman kotiutuspaikan ja siirtyvät Tuomo Lönnmarkin sekä Anttoni Jakobssonin lyönneillä 2-3 johtoon. Ankkurit myös onnistuu omalla sisävuorollaan. Riku Utanen lyö ajotilanteessa kakkosjatkeelta pallon läpi, millä kotiin juoksee Koivusalmi sekä Yli-Sissala ja taululla on lukemat 4-3 ennen jakson ratkaisevaa vuoroa.

Ankkurit pelaa ratkaisevassa vuorossa loistavaa ulkopeliä ja Koskenkorvalle paikkoja ei siunaannu. Ankkurit vie jakson niukasti lukemin 4-3.

Ankkurit täysin ponneton toisella jaksolla. Kossu vie jakson voiton ansaitusti.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa Ankkurit jää ilman tilanteita. Koskenkorva saa omalla vuorollaan heti kärjestä palottoman ajon päälle, mutta tilanne kuolee Kortelaisen kahteen koppilyöntiin. Kossun kakkoskärki rakentaa kuitenkin vielä kahdella palolla ajon. Marko Pelkonen lyö tilanteessa pallon takaa läpi, millä kotiin juoksee Tuomas Tuohisaari sekä Jesse Rantamäki. Jatkotilanteessa vielä Aleksi Rantala lyö Juho Hakomäen kotiin ja Koskenkorva johtaa jaksoa lukemin 0-3.

Ankkurien osalta toinenkin vuoro on ponnetonta peliä ja tulosta ei synny.  Koskenkorva on omalla vuorollaan saada jo ensimmäisellä lyönnillä lisäjuoksun taululle, kun Jesse Rantamäki lyö takaa pallon läpi. Mikael Penninkangas kuitenkin hakee nopeaa pallon aidoilta. Tuukka Etulan heitto tämän jälkeen kolmoselle on kova ja palo taululle. Koskenkorvalle vuorossa rakentuu vielä yksi paikka, mutta Ankkurien ulkokenttä hoitaa palon kotiin.

Kolmannessa vuorossa Ankkurien osalta sama kaava jatkuu sisäpelissä. Tällä kertaa montaa miestä ei käy lyömässä, kun taululla on jo kolme paloa. Koskenkorva siirtyy omalla sisävuorollaan 0-4 johtoon Petteri Kortelaisen lyödessä Tuohisaaren kotiin.

Ankkurit ei onnistu myöskään ratkaisevassa vuorossa sisäpelissään ja Koskenkorva vie jakson 0-4 lukemin.

Juho Ihamäki ratkaisee voiton Ankkureille supervuorossa.

Supervuoron aloittavalla Ankkurien sisäpeli näyttää jo siltä, että tilannetta ei saada päälle, mutta sellainen kuitenkin rakennetaan. Juho Ihamäki onnistuu loistavalla näpillä kotiuttamaan Atte Kuosmasen ja tilanne on 1-0. Koskenkorva ei omalla sisävuorollaan onnistu ja Ankkurit vie ottelun jaksoin 2-1 (4-3, 0-4, 1-0s)

Tämä tarkoittaa sitä, että putoamiskarsintasarja jatkuu game vitosessa lauantaina Koskenkorvalla kello 17. Fanibussi myös lähtee liikkeelle ja siitä piakkoin tietoa.

OTTTEUN TILASTOT

Luitko jo nämä?