Taistelu sarjapaikasta alkaa tulevana keskiviikkona putoamiskarsinnoissa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan Ilmajoen Sähkökoje areenalla. Paras viidestä järjestelmällä mennään eli kolmella voitolla kausi jatkuu vielä karsinnoilla Ykköspesiksen toiseksi parasta vastaan.

Tiukat taistelut on edessä, kun Superpesiksen putoamiskarsinnat alkaa Ankkurien ja Koskenkorvan välillä. Sarjan voittaja jatkaa kautta vielä karsinnoilla Ykköspesiksen toiseksi parasta vastaan ja puolestaan putoamiskarsinnan häviäjälle on tiedossa tippuminen Ykköspesikseen.

Kesällä Ankkurit ja Koskenkorva kohtasivat kaksi kertaa runkosarjassa. Toukokuussa Koskenkorva oli niukasti parempi Ankkureita vastaan kotareiden jälkeen ja tiukka vääntö myös jatkui Kitrolla kesäkuun lopulla, milloin vuorostaan Ankkurit oli niukasti parempi supervuoron jälkeen. Tiukkaa taistelua on siis luvassa.

Joukkue on viime päivät hionut tiuhaan tahtiin kuvioita kohti tulevia karsintoja. Joukkue tekee kaikkensa, että sarjassa säilytään, mutta hyvät fanit teitäkin siihen tarvitaan. Viime syksynä laitettiin Kitrolle sekä vieraspeleihin kunnon hype päälle kannustuksen osalta ja nyt on aika nostaa jälleen rummut esiin kaappien kätköistä ja avata äänijänteet!

Kapteenin terveiset

Tämän joukkueen ensimmäisen Superpesiskauden runkosarja on nyt takana. Niin yksilöt kuin joukkuekin ovat hiljalleen oppineet uuden sarjan metkuja ja osa pelaajista on ottanut suuria harppauksia kohti sarjan kärkeä.
Joukkueella oli runkosarjassa omat hyvät hetkensä, mutta sarjan kovuus ja tasaisuus on käynyt selväksi ja tiemme vie karsintoihin Koskenkorvaa vastaan.
Kauden tärkeimmät hetket ovat käsillä. Joukkue on tehnyt viime päivinä kovasti töitä, että olemme valmiina, kun keskiviikkona aloitetaan. Tarvitsemme nyt kaiken mahdollisen tuen ja kannustuksen koko Ankkuri-perheeltä, sillä luvassa on varmasti tiukkoja pelejä, kuten tänä kesänä joukkueiden välillä on nähty. Tulkaa katsomoihin ja jaksakaa kannattaa, vaikka tilanne välillä kurjalta näyttäisikin. Positiivisella mielellä ja yhdessä tekemällä olemme vahvoja!
Periks ei ollenkaan!

-Nestori Yli-Sissala-

 

Muistutuksena tulevan keskiviikon (16.8) fanibussista Koskenkorvalle. Tilaa on vielä!

  • Kyydin hinta 10€/henkilö
  • Otteluliput erikseen lippuluukulta
  • Minimi osallistujamäärä 30 henkilöä (max 50)
  • Lähtö kello 16:00 Kitron Stadionin edustalta
  • Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Teemu Höykinpuro 046 546 8072 (whatsapp, tekstiviesti tai soitto)
  • Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 15.8. kello 20

Jatko-otteluissa kausikortit ja vapaaliput eivät enää käy Kitron Stadionilla. (Yrityskortit käyvät)

Lippuinfon löydät  KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

TERASSI KOLOMONEN PALVELEE KITROLLA LAUANTAINA 19.8 KELLO 13:30-19:00 (Happy hour kello 13:30-14:30)

TEHDÄÄN YHDESSÄ SYKSYSTÄ SINIKELTAINEN!

 

Luitko jo nämä?