Homma jatkuu! Ankkurit kohtaa Superpesiskarsinnassa Ykköspesiksen toiseksi tulleen Kankaanpään Mailan.

 

Ankkurit ja Koskenkorva taistelivat huikeassa putoamiskarsintasarjassa aina ratkaisevaan viidenteen peliin saakka. Ankkurien nuori miehistö hoiti ratkaisevassa ottelussa voiton ja tämä tiesi sitä, että Koskenkorva tipahtaa sarjaporrasta alemmaksi Ykköspesikseen. Ankkurien taival jatkuu vielä tämän kauden osalta, kun nyt taistellaan Superpesiskarsinnoissa Ykköspesiksen toiseksi parasta vastaan ja se on Kankaanpään Maila.

Kankaanpään Maila pelasi Ykköspesiksessä nousujohteisen kauden ja hoitivat itsensä aina finaaleihin saakka. Finaaleissa Hamina kuitenkin oli selkeästi parempi voitoin 3-0. Kankaanpään riveissä nähdään myös tuttuja, kun loistavan kauden kotiuttajana pelannut Sami Mikkolanaho sekä vuokrasopimuksella KaMan riveissä pelaava Vili Siltala palaavat Kitrolle.

Ankkurien taival tähän pisteeseen on ollut värikäs. Koskenkorva johti putoamiskarsintaa voitoin 2-1, mutta nuori sinikeltainen lauma otti voiton kahdesta viimeisestä pelistä ja ansaitsi paikan taistella vielä Superpesispaikasta.

Ankkurien fanit on ollut aivan hurjia koko syksyn ja teitä tarvitaan myös tulevissa peleissä. Kankaanpäätä vastaan  sarja pelataan paras viidestä järjestelmällä, eli kolmella voitolla Superpesis jatkuu Kitrolla!

”Hyvillä fiiliksillä lähdetään Kama sarjaan. Joukkueessa on tällä hetkellä erittäin hyvä fiilis ja innolla odotetaan jo lauantaita.Pitää vielä kiittää yleisöä viime peleistä. On ollut mahtava pelata tälläisen yleisön edessä. Jatkakaa samaan malliin!”

-Elmeri Iivonen-

Superpesiskarsinnan pelipäivät:

AA – KaMA La 2.9 Klo 15
KaMa – AA Su 3.9 Klo 16
AA – KaMa Ke 6.9 Klo 16:30
KaMa – AA La 9.9 Klo 16 (tarvittaessa)
AA – KaMa Su 10.9 Klo 15 (tarvittaessa)

Alla muistutus tulevan sunnuntain fanibussista!

 

Luitko jo nämä?