Runkosarjan viimeinen kamppailu käytiin Kitrolla ja vastassa oli naapuri Vimpelin Veto. Ensimmäinen jakso oli tasaista, mutta toisella jaksolla Veto näytti vahvuutensa ja vie voiton ottelusta jaksoin 0-2 (2-3, 0-8)

Ensimmäinen jakso tiukkaa vääntöä.

Veto aloittaa ottelun sisältä ja onnistuu ensimmäisessä vuorossa avaan juoksutilinsä, kun Jukka-Pekka Vainionpää kotiuttaa kumuralla Olli Heikkalan. Ankkurit ei ottelun ensimmäisessä sisävuorossa saa tilanteita aikaan.

Toisessa vuorossa Vedon Matias Rinta-Aho siirtää joukkueensa 0-2 johtoon kotiuttamalla Ankkurikasvatti Jere Saukon. Ankkurit saa toisessa vuorossa ensimmäisen paikkansa juoksun lyöntiin, mutta kotiutusyritys Juho Ihamäeltä kantaa kopiksi.

Kolmannessa vuorossa Vedon sisäpeliä sotkee Ankkurien lukkari Elmeri Iivonen, mutta Veto kuitenkin väkisin rakentaa paikan ja Vainionpää onnistuu lyömään 0-3 taululle. Ankkurit avaa kolmannessa vuorossa ottelun juoksutilin, kun Juho Ihamäki kotiuttaa kovalla kolmospussarilla Elmeri Koivusalmen.

Veto ei jakson ratkaisevassa vuorossa onnistu juoksujen teossa. Ankkureille omassa vuorossa rakentuu paikkansa, mutta vain yksi onnistuminen nähdään, kun Riku Utanen kotiuttaa komealla kumuralla Ville Keltikankaan. Jakso päättyy niukasti Vedolle lukemin 2-3.

Toisella jaksolla Ankkurien sisäpelissä on vaikeuksia ja suurin syy siihen on Vedon vahva ulkopeli. Veto Vie jakson selvästi.

Ankkurien sisäpeli on heikkoa toisen jakson ensimmäisessä vuorossa. Ensimmäisessä vuorossa Veto sen sijaan takoo peräti kuusi juoksua. Ensimmäisenä onnistujana kunnostautuu Elmeri Anttila komealla kakkospuolen puhkaisulla. Tämän jälkeen Vedon lyöntipeli aukeaa ja Vainionpää, Janne Mäkelä, Jere Saukko, Mikko Vihriälä sekä Severi Lassila lyövät juoksun mieheen ja tilanne taululla on 0-6.

Jakson toisessa vuorossa molemmat joukkueet pelaa sisällä tynkävuoron ja tilanteita ei nähdä.

Kolmannessa vuorossa Ankkurit jää jälleen ilman kolmostilanteita, mutta Veto onnistuu siirtymään 0-8 johtoon Vainionpään ja Mäkelän lyönneillä.

Ankkurit saa ensimmäisen kolmostilanteensa jakson ratkaisevassa vuorossa, mutta juoksua ei saada aikaan ja Veto vie toisen jakson selkeästi lukemin 0-8 ja koko ottelun jaksoin 0-2 (2-3, 0-8)

OTTELUN TILASTOT

Luitko jo nämä?