Ankkurit matkasi ensimmäiseen vieraspeliin maanantaina Seinäjoelle. JymyJusseja vastaan käyty ottelu oli erittäin ponnetonta sisäpeliä molemmilta joukkueilta. Kotijoukkue JymyJussit voitti ottelun niukasti jaksoin 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)

Elmeri Iivonen palkittiin Ankkurien parhaana. Kuva: Ville Vuorinen

Ottelun ensimmäisessä vuorossa sisäpeli on molempien joukkueiden osalta erittäin nihkeää ja tilanteet jää nolliin. Toisessa vuorossa tilanteita nähdään molempien joukkueiden osalta. Ankkurit saa yhden kotiutuspaikan, mutta juoksua ei nähdä. JymyJusseille vuorossa rakentuu useampi tilanne ja onnistuvat siirtymään 1-0 johtoon Markus Hallasuon kumuralla.

Jakson kolmannessa vuorossa Ankkureille rakentuu tilanne juoksun tekoon, mutta nollat juoksusarakkeessa säilyy. JymyJussien tilanteet kolmannessa vuorossa tylsyttää täysin Ankkurilukkari Elmeri Iivonen ja jakson ratkaisevaan vuoroon lähdetään kotijoukkueen 1-0 johtoasemassa.

Ankkureille tulee mahdollisuus jakson ratkaisevassa vuorossa tulla vähintään tasoihin, mutta tässä kuitenkaan ei onnistuta ja JymyJussit vie nihkeän jakson lukemin 1-0.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa JymyJussien sisäpeli ei toimi ja jäävät nollille. Ankkurien osalta sisäpeli jaksossa alkaa hyvin tilanteiden rakentelun osalta ja myös juoksu nähdään, kun Juho Ihamäki siirtä välilyönnillä Ankkurit 0-1 johtoasemaan kotiuttamalla Nestori Yli-Sissalan.

Toisessa vuorossa JymyJusseilla on mahdollisuus avata jakson juoksitilinsä, mutta siinä ei onnistu. Ankkureiden osalta jakson toinen vuoro sisällä ei ala mallikkaasti, mutta kakkoskärki rakentaa kolmostilanteen. Tilanne kuitenkin kuolee turhaan takapaloon ja kotiutusta ei päästä yrittämään.

Kolmannessa vuorossa JymyJussien osalta sisäpeli jatkuu heikkona ja nollasarake tulostaululla säilyy. Ankkureilla on omat tilanteensa lisätä johtoaan sisävuorollaan, mutta kotiutuksissa ei onnistuta.

Jakson ratkaisevassa vuorossa JymyJussit ei onnistu aloittavalla sisävuorolla ja Ankkurit vie toisen jakson voiton niukasti lukemin 0-1.

Kotiutuslyöntikilpailun aloittavalla sisävuorolla JymyJussit onnistuu kerran, kun Markus Hallasuo kotiuttaa Tino Alaspään. Ankkurit jää omalla sisävuorollaan nollille ja JymyJusseille merkataan ottelusta niukka voitto jaksoin 2-1 (1-0, 0-1, 1-0k)