Ankkurit ja Kempeleen Kiri kohtasivat torstaina Kitrolla. Ankkurit lähti otteluun vähän muuttuneella kokoonpanolla, kun pelistä puuttuivat Joona Peltokangas ja Tuukka Etula. Superpesisdebyytin ottelussa teki Olavi Perälä, joka toi myös uransa ensimmäisen juoksun. Itse ottelu oli ensimmäisellä jaksolla Kempeleen hallintaa. Toinen jakso tasattiin tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Ottelun ensimmäisessä vuorossa Ankkurit jää tilanteitta. Kempele onnistuu avaamaan ottelun juoksutilin heti ensimmäisessä vuorossa, kun Ossi Meriläinen kotiuttaa Ankkurien ulkokentän avustuksella miehen kotiin.

Toisessa vuorossa Ankkurit saa ensimmäisen tilanteensa ja myös juoksu nähdään, kun Nestori Yli-Sissala lyö Atte Kuosmasen kotiin. Kempele siirtyy omalla vuorollaan 1-2 johtoasemaan, kun Perttu Olli tuo harhaheittojuoksun.

Kolmas vuoro on heikkoa sisäpeliä Ankkureilta. Kempele rakentaa vuorossa useampia tilanteita ja siirtyy 1-5 johtoon Matti Korhosen, Sami Haapakosken  sekä Antti Korhosen hyvillä lyönneillä.

Ratkaisevassa vuorossa Ankkurit ei tilanteista huolimatta juoksuja lyö ja jakson loppulukemiksi merkataan 1-5.

Toinen jakso alkaa Kempeleen sisävuorolla ja avaa jakson juoksutilin Matti Korhosen komealla välilyönnillä. Ankkurien osalta sisäpeli ei kulje vuorossa ja miestä ei kolmosella nähdä.

Kempeleen sisäpeli jatkuu mallikkaana myös toisessa vuorossa ja iskee kaksi juoksua Haapakosken ja Meriläisen lyönneillä siirtyen 0-3 johtoon. Ankkurien toinen sisävuoro alkaa hienosti. Elmeri Koivusalmi lyö pelkässä ykköstilanteessa pallon takaa läpi. Atte Kuosmanen juoksee kotiin ja Koivusalmi itse kiertää kunnarin. Jatkotilanteessa Petteri Kortelainen tasoittaa tilanteeksi 3-3 kotiuttamalla Koivusalmen tuplajuoksun arvoisesti.

Kolmannessa vuorossa Kempele iskee yhden juoksun Antti Korhosen onnistuessa. Ankkurit myös onnistuu kerran, kun Juho Ihamäki kotiuttaa Eeli Hännisen.

Ratkaiseva vuoro alkaa jännittävässä 4-4 tilanteessa. Kempele onnistuu aloittavalla sisävuorollaan siirtymään 4-5 johtoasemaan Matti Korhosen lyönnillä. Ankkurit saa myös tilanteensa. Yksi onnistuminen kuitenkin vain tulee, kun Petteri Kortelainen kotiuttaa superpesisdebyyttiä pelanneen Olavi Perälän. Toinen jakso tasataan lukemin 5-5 ja koko ottelu merkataan Kempeleen voittoon jaksoin 0-1 (1-5, 5-5)