Huomenna keskiviikkona 22. toukokuuta pelit jatkuu Ankkurien Superpesisjoukkueen osalta Kitrolla ja vastassa yksi sarjan mestariehdokkaista Sotkamon Jymy.

Ankkurien taival jatkuu Superpesiksen runkosarjassa huomenna keskiviikkona 22. toukokuuta, kun vastaan asettuu Kitrolle Sotkamon Jymy.

Sotkamon osalta kaudelle 2024 ei pelaajaosastolle ole tullut kovin isoja muutoksia. Nostetaan kuitenkin esille tulijoista  Juuso Lattu. Lattu on todellinen multijokeri, joka osaa edetä, vaihtaa ja tarpeen tullen myös kotiutushommat onnistuu. Sotkamon pelinjohtajaksi tälle kaudelle siirtyi Iiro Haimi. Haimilla on Sotkamossa isot saappaa täyttettävänä pelinjohtotehtävissä, mutta alku kausi on näyttänyt, että Sotkamon pelinjohdon ja joukkueen tekeminen on mallikasta.

Ankkurien kausi on alkanut mollivoittoisesti. Kolmesta pelistä on yhtä monta pistettä plakkarissa kuin pelejä. Pelit on olleet tosi tiukkoja. Esille Ankkurien osalta otetaan tällä hetkellä kautta ulkopeli. Kolmeen peliin Ankkurien ulkopeli antanut vain 9 juoksua. Yksi syy tähän on ollut Elmeri Iivosen loistava lukkaripeli.

Hallitsevaa suomenmestaria vastaan ei aleta kumartamaan vaan kolmea pinnaa lähdetään hakemaan!

Alla olevalla videolla ennakkohaastattelussa Atte Kuosmanen

Luitko jo nämä?