Ankkurit järjestää paljon toivotun puulaakipesiksen tulevana kesänä. Puulaakisarja on tarkoitettu yrityksille sekä yhdistyksille ja mukaan mahtuu maksimissaan 12 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kuvassa vuoden 2014 puulaakiturnauksen hopeajoukkue Mäkelä Alu Oy

 

Puulaaki pelataan sekajoukkueilla ja joukkueessa täytyy olla vähintään kaksi naispelaajaa. Alkusarja pelataan kesän aikana ja sijoitusottelut syksyllä. Sarja on avoin kaikille yrityksille ja yhdistyksille paikkakunnasta riippumatta. Osallistumismaksu on 300 euroa/joukkue.

Ryhmässä liikkuminen on oiva tapa kohottaa henkeä työpaikalla, joten aloittakaapa joukkueiden kasaaminen yrityksessänne/yhdistyksessänne!

Puulaakihengen ylläpitämiseksi joukkueeseen ei hyväksytä pesäpalloliiton kilpasarjoissa pelaavia miehiä. Naisten ylin sallittu sarjataso on Suomensarja. Sääntöjä tarkennetaan vielä myöhemmin ja sarjaohjelma julkaistaan viimeistään toukokuun alkupuolella. Otteluita joukkueille kertyy kesän aikana noin 5-6 kappaletta osallistujamäärästä riippuen.

Ilmoittautuminen on alkanut ja sarjaan voi ilmoittautua 30.4. mennessä. Helpoiten ilmoittautuminen käy alla olevalla lomakkeella, tai sitten sähköpostilla.

Ilmoittautumislomake

Sähköposti ilmoittautumiset:

ankkurit.tiedotus@gmail.com

Sähköpostilla ilmoittautuessa ilmoita yhteyshenkilön yhteystiedot sekä yritys/yhdistys.

Puulaakisarjan omat sivut:

www.ankkuritpesis.fi/puulaaki

 

 

Lisätietoja:

Jani Luoma-aho

jani.luoma-aho@ankkuritpesis.fi

050-5867025