Otteluraportti:

Vimpeli – Alajärvi 2-1k (1-2, 3-6, 0-0, 3-2)

Järviseudun joukkueiden kauden neljäs kohtaaminen oli ylivoimaisesti ottelusarjan tasaisin ottelu. Avausjaksolla molemmat joukkueet tekivät tilannetta tasaiseen tahtiin, sillä molemmilla oli seitsemän tilannetta. Alajärvi veti ensimmäisellä jaksolla pidemmän korren jokeri Sami Mikkolanahon johdolla. Mikkolanaho onnistui kertaalleen kotiuttamaan sekä ensimmäisessä, että toisessa vuorossa ja siirsi vieraat 2-0 johtoon. Tuojina häärivät Aki Orava ja Petrus Puputti. Vedon illan tehomies Henri Puputti toi kotijoukkueen juoksun päähän kolmannen vuoron lopussa, mutta kaksi tehtyä riitti Ankkureille jaksovoittoon.

Ankkurit siirtyi ensimmäisessä vuoroparissa Henri Heikkisen ja Riku Rantasen lyönneillä kahden juoksun karkumatkalle, mutta Veto kuittasi molemmat nopeasti ja alkoi ottaa tilanteiden valossa otetta jaksosta. Sasu Iivarisen iskettyä Petrus Puputin kotiin Alajärvi siirtyi vielä kerran johtoon lukemin 3-2, mutta Henri Puputin johdolla Veto vei jakson itselleen. Supervuorossa ei tilanteilla mässäilty ja kotiutuskisassa Mikkonlanahon ja Rantasen lyömät juoksut eivät Vetoa vastaan riittäneet, vaan Vimpeli kuittasi kotarin 3-2.

8

Kari Kellokoski kirjautti komeat prosentit illan ottelussa. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen