Halli-SM-turnauksen alkusarjat käynnistyvät helmikuun alussa

Alajärven uudessa Pallohallissa pelataan B-lohkon otteluita. Alajärven Ankkureiden lisäksi lohkossa ovat mukana Kankaanpään Maila, Koskenkorvan Urheilijat sekä Vimpelin Veto.

Sisätiloissa pelattaessa sääntöihin tulee pieniä muutoksia/viilauksia. Alla olevien paikallissääntöjen lisäksi sisäpelijoukkue voi kerran jaksoa kohden aloittaa kärjestä ensimmäisen vuoroparin lisäksi. Pelinjohtaja ilmoittaa syöttötuomarille, kun haluaa aloittaa numerosta yksi, vaikka lyömään oliskin jäänyt jokin muu pelaaja. Tätä mahdollisuutta saa siis käyttää yhden kerran per jakso, eikä käyttämätöntä mahdollisuutta voi siirtää toiselle jaksolle.

Alajärven Pallohallin säännöt

Kattoon osuva lyönti
Pelinjohtaja valitsee kopin tai pudotuksen, jos pallo osuu lyönnistä kattoon syöttölautasen etupuolella. Lyönnillä ei voi syntyä paloja.

Harhaheitto
Harhaheitolla edetään omalla vastuulla. Etenijä tuomitaan kuitenkin ehtineeksi kaikille pesille, mikäli harhaheitto kimpoaa seinän kautta pesälle ennen sinne pyrkivää etenijää.

Läpilyönti
Läpilyönnillä, joka menee takarajan läheisyydessä sijaitsevien kauempien merkkien väliseltä alueelta tai 2- ja 3-jatkeilla olevan lähemmän merkin etupuolelta läpi koskematta selvästi ulkopelaajaan, lyöjä ja kaikki kentällä olevat etenijät voivat edetä vapaasti yhden pesän yli ja sen jälkeen omalla vastuulla.
2- ja 3-jatkeilla olevien merkkien välisellä alueella seinään osuneella läpilyönnillä saavat etenijät edetä ainoastaan yhden pesänvälin. (Eli seiniin on merkitty n. 15 m alue, jolta koppari ehtisi ilman seiniä katkaisemaan jatkelyönnin)

Otteluohjelma Alajärven Pallohalli

La 17.2.
Kankaanpää-Alajärvi  klo 16.00 

Su 18.2.
Alajärvi-Vimpeli  klo 13.00 

La 24.2.
Alajärvi-Koskenkorva klo 16.00

 

Alajärven upouusi Pallohalli on valmiina otteluita varten.

Miesten pesäpallon Halli-SM-turnaus 2018

Joukkueet

Lohko A: Oulun Lippo Pesis; Pattijoen Urheilijat, Raahe; Seinäjoen JymyJussit; Sotkamon Jymy

Lohko B: Alajärven Ankkurit; Kankaanpään Maila; Koskenkorvan Urheilijat; Vimpelin Veto

Lohko C: Imatran Pallo-Veikot; Joensuun Maila; Kiteen Pallo -90

Lohko D: Haminan Palloilijat; Hyvinkään Tahko; Kouvolan Pallonlyöjät

 

 

ENNAKKOLIPUT PALLOHALLI OTTELUIHIN: TEKNISET JAPO ALAJÄRVI