Risto Ojanperä vahvistaa Alajärven Ankkureiden Superpesis-joukkueen pelinjohtoa

Ojanperä on mukana jo tulevan perjantain kotiottelussa Hyvinkään Tahkoa vastaan. Ankkureiden ykköspelinjohtajana alkukauden toiminut Ismo Ankkuri ja kakkospelinjohtaja Juha-Matti Jaatinen jatkavat pelinjohtotiimissä.

Ankkureiden pesäpallojaoston puheenjohtaja Jouko Salmenautio toteaa, että seura halusi tulla kuluvalla kaudella mukana olevan pelinjohdon avuksi.

Halusimme lisää vastuunkantajia ja Risto selvitti omat mahdollisuutensa lähteä mukaan. Keskusteltuaan Skaalan edustajamyynnin päällikkönä toimivan Timo Vihervaaran ja Kati Mattilan kanssa, todettiin heidän olevan myötämielinen Ankkureiden lähestymistä kohtaan ja Ojanperän olevan käytettävissä tehtävään Skaalan puolesta.

Ojanperän pitkä kokemus pesäpallon ja pelinjohdon saralta tuovat lisävoimia Ankkureiden tahmeasti alkaneeseen Superpesis-kauteen. Alajärveläissyntyisellä Ojanperällä on myös aiempaa kokemusta Alajärven Ankkureiden Superpesis-joukkueen pelinjohtajan tehtävistä.

 

Ankkurien pesäpallojaoston puheenjohtaja Jouko Salmenautio ja uusi pelinjohtaja Risto Ojanperä, joka nähdään viuhkan varressa jo perjantaina Alajärvi-Hyvinkää ottelussa