Ankkureiden junioripesäpallojaoston alainen toiminta jatkuu uudelleen maanantaista alkaen. Tämän viikon loppuun noudatetaan aiemmin annettuja ohjeita.

Maanantaista 7.12 alkaen harjoittelu voidaan käynnistää maksimissaan 10 henkilön pienryhmissä. Harjoittelun käynnistämisen edellytyksenä on 10 hengen rajan lisäksi se, että harjoituksissa huolehditaan turvavälien säilyttämisestä, yleisistä hygieniaohjeistuksista ja maskia käytetään ohjeistuksen mukaisesti. Pallohalli, monitoimihalli ja koulukeskus ovat suljettuina ja yhdessä tehtävä harjoittelu suositellaan tehtäväksi ensisijaisesti ulkona.

Valmentajilla on oikeus päättää, järjestävätkö harjoitukset pienryhmissä vai etänä. Samoin harrastajilla on oikeus olla osallistumatta tilanteen vuoksi harjoituksiin eikä tästä rangaista.

Ohjeistukset pohjautuvat Etelä-Pohjanmaan alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin, aluehallintoviraston ja Järvi-Pohjanmaan perusturvan suosituksiin ja ovat voimassa toistaiseksi 21.12. asti. Ohjeistukset luettavissa täältä ja täältä.

Terveisin
Junioripesäpallojaosto

Lisätietoja: Anna Tuomola, junioripäällikkö
ankkurit.juniorita(at)outlook.com /p. 040 59 40484