Alajärven Ankkurit järjestää perinteisen ja suositun pesiskoulun myös tulevana kesänä. Pesiskoulua järjestetään neljänä arkipäivänä (7.6, 14.6, 21.6, 28.6.) klo 10.00–11.30. Pesiskoulu on suunnattu alle 10-vuotiaille tytöille ja pojille.

Pesiskoulun ohjaajina toimivat Ankkurien edustusjoukkueen pelaajat ja sen pitopaikkana on Kitron pesäpallostadion. Mahdollisuuksien mukaan pesiskoulua voidaan järjestää myös sivukylien kentillä, mikäli yli 10 osallistujan raja ylittyy.

Pesiskouluun osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta, eikä omia varusteita, mutta omat kannattaa ottaa, jos sellaiset löytyy.

Pesiskouluun voi ilmoittautua ennakkoon Alajärvellä järjestettävillä Asumista ja Hyvinvointia -messuilla lauantaina 6.5.2017 Alajärven Ankkureiden omassa toimipisteessä. Toimipisteessä voi kokeilla myös  mm. tarkkuusheittoa.

Messutarjouksena pesiskoulun hinta on 25€, muulloin 30€. Sisaralennus on 5€. Hinta pitää sisällään neljä ohjattua pesisharjoitusta sekä t-paidan. Kaikki pesiskoululaiset esitellään AA-Hyvinkää superpesisottelun tauolla to 29.6.!

Ilmoittautumiset Sari Lehtola, s.lehtola@hotmail.com, p. 041 4592930. Ilmoittautuessasi muista mainita osallistujan nimi, osoitetiedot, henkilötunnus, huoltajan yhteystiedot sekä t-paidan koko.

Tervetuloa mukaan!