Ankkurit Shopista asut joukkueelle ja faneille.

Ankkurien markkinointipäällikkö Jouko Salmenautio ja kauppias Lauri Joensuu kertovat, että Graftin kevytvanutakki Ankkurien tunnuksin on osoittautunut kysytyksi tuotteeksi. Kevään edetessä lisää fanitavaraa tulee myyntiin Kesportin Ankkurit Shopiin.

 

Alkavaan kauteen Ankkurit lähtevät aikaisempaa mittavammalla fanituote -myynnillä. Hyvä yhteistyökuvio on kehitelty Kesport Alajärven kanssa. Kauppias Lauri Joensuu kertoo, että Kesportista löytyy kevään lähestyessä Ankkurit Shop, johon valikoimiin saadaan tuulipukua, treenipaitoja, tuubihuivia ja kaulaliinoja.

Valikoimat täydentyvät kevään edetessä ja jo nyt on mahdollista käydä ostamassa itselleen hieno kevytvanutakki talven pakkasiin. Enemmän tuotteita alkaa olla esillä maaliskuulla. – Myyntiin on tulossa myös hienot räpylät Ankkurien väreissä, Joensuu vihjaa ja muistuttaa, että fanituotteet ovat laadukasta Graftia tai Karhua.

Fanituotteita ei ole aikaisemmin ollut myynnissä Kesportilla, mutta nyt aika oli sopiva laajempaankin yhteistyöhön. Kesport hoitaa fanituotteiden ja joukkueiden sekä eri jaostojen vaatteiden painatukset ja tilaukset Santala Printissä, jossa työn tekevät entisestä Merkkimainoksesta tutut Päivi ja Atte Vainionpää.

Kesportin lisäksi tuotteet ovat myynnissä nettikaupassa ja kesällä Ankkurien omassa myymälässä. Yhtenäiset asut eri joukkueille ja jaostoille, kuin kannustajillekin luo ihan uudenlaista yhteishenkeä!

 

-Teksti ja kuva Torstai-Lehti