Alajärven Palloiluhallissa järjestettiin palmusunnuntaina Naisten Suomensarjan harjoitusturnaus, jossa kotijoukkueen lisäksi oli vieraina Kinnulan Kimmot sekä Toholammin Urheilijat.

Turnaus-päivän ensimmäisessä ottelussa kotijoukkue Ankkurit kohtasin Kinnulan. Kinnula avasi juoksutilinsä heti ensimmäisessä vuorossa, mutta sen jälkeen kotijoukkue esitti vakuuttavaa pelaamista niin ulkokentällä kuin sisäpelissä. Mailan varressa onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja peli pyöri ajoittain mallikkaasti joka kohdasta lyöntijärjestystä. Toisella jaksolla sama tahti jatkui, mutta sillä erotuksella, että ulkopelissä muutaman räpylävirheet saatiin kitkettyä pois. Toinen jakso päätettiin lopettaa 3. vuorossa 20-0-tilanteessa Ankkureille.

Turnauksen toisessa ottelussa Kinnula ja Toholampi pelasivat keskinäisen ottelun, jossa Toholampi oli Kinnulaa etevämpi jaksoin 2-0.

Turnauksen päättävässä ottelussa Ankkurit jatkoivat vakuuttavaa kokonaisuudessaan vakuuttavaa pelaamista. Kotijoukkue pystyi tekemään jokaisessa vuorossa tasaisen tappavaan tahtiin juoksuja. Samalla kun ulkopeli pysyi hyvällä tasolla ei kummallakaan jaksolla ollut voittajasta epäselvyyttä. Ensimmäinen jakso kirjattiin numeroin 19-1 ja toinen jakso päätettiin kolmanteen vuoroon tilanteessa 12-1.

-Meille erittäin tärkeät kaksi peliä monestakin eri syystä. Maaliskuun kaksi harjoituspeliä meni peruutukseen, joten pelituntumasta ei ollut oikein mitään odotuksia. Alla meillä oli kaksi todella nihkeää ottelua helmikuulta ja niistä oli tarkoitus lähteä parantamaan varsinkin sisäpeliä.
Tänään saatiin paljon onnistumisia ja niitä tuli kaikille pelaajille. Pystyttiin pelaamaan pitkiä sisävuoroja ja sitä kautta samaan myös paljon pelitilanne-toistoja eri pelaajille eri tilanteisiin. Vaikka vastustajilla ei varmaan tänään ihan paras päivä ollutkaan, niin täytyy antaa iso arvostus oman joukkueen pelaamiselle. 18 pelaajaa oli kahdessa pelissä mukana ja vaihdoista huolimatta, peli pysyi hyvin kasassa.
Kauteen valmistautuminen jatkuu viikon päästä sunnuntaina hallikauden viimeisellä pelillä, kun Kinnula tulee Alajärvelle pelaamaan. Sen jälkeen täytyy toivoa, että ulkoharjoituskautta ei tarvitse Kitrolla aloittaa sukset jalassa.