Naisten kausi jatkuu yhden väliin jääneen pelin jälkeen vierasottelulla Ylihärmässä. Molempien joukkueiden kausi on alkanut peliesitysten perusteella voitokkaasti. Ottelu Ylihärmän Kiistolassa alkaa klo 14.00.

Ennakkoasetelma

Ylihärmä on ollut viime vuosien Suomensarjan länsilohkon kestomenestyjä, eikä tämä vuosi taatusti tee poikkeusta. Joukkueella on ennestään vahva pelaajamateriaali ja sen lisäksi kaksoisedustukset Vaasasta ja farmisopimus Lappajärven Veikkojen kanssa takaavat sen, että laatua löytyy joka pelikierrokselle.
Joukkueet kohtasivat keväällä kertaalleen ja tuolloin molemmat joukkueet voittivat jakson, mutta
lopullinen voittaja jäi tuolloin selvittämättä, sunnuntaina voittajaa löytyy – viimeistään kotiutuslyöntikilpailussa.

Ankkureiden kauden avaus Nurmossa tuotti kolmen pisteen voiton. Joukkueen esitys oli alun kangertelujen jälkeen nousujohteinen ja samaa nousujohteisuutta tarvitaan sunnuntaina, mikäli pistetiliin halutaan karttuvan. Erityisesti ulkopelissä pitää olla huolellinen, sillä kotijoukkue on ennenkaikkea vahva sisäpelijoukkue.


Kommentti tulevasta ottelusta:

– Meillä on selvä haastajan asema tulevassa ottelussa, mutta se sopii meille hyvin. Kevään harjoitusottelussa pystyttiin osoittamaan vaarallisuutemme ja toisaalta nähtiin myös heidän vaarallisuutensa. Onnistuessamme kaikki on mahdollista. Ylihärmä on varmasti potentiaalinen sarjanousun tavoittelija tulevalle kaudelle, joten kaikki mitä pistereppuun Kiistolasta lähtee, on meille rahaa pankkiin. Emme lähde uhoamalla reissuun, mutta ylväästi etukenossa kuitenkin.
Näissä Ylihärmä-peleissä on sellainen paikallispelin leima monista eri syistä. Meidän perheellä on oma pitkä historia Pesis-Junkkareiden toiminnassa ja joukkueiden välillä on paljon tuttuja henkilöitä ja kytköksiä eri suuntiin. Luulen, että saamme hienon tapahtuman aikaiseksi.

Ottelun live tulospalvelu