Oletko kiinnostunut juniorijoukkueen valmentamisesta, pienempien lasten ohjaamisesta tai haluaisitko kokeilla tuomarointia, kirjurointia tai tulla muuten mukaan seuran toimintaan? Alajärven Ankkurit etsii koko ajan uusia toimijoita useisiin eri tehtäviin! Jos olet kiinnostunut toimimaan Ankkureiden parissa, niin ota rohkeasti yhteyttä seuraan joko alla olevan lomakkeen kautta tai voit olla yhteydessä suoraan junioripäällikköön.  Ankkureissa on tarjolla monenlaisia tehtäviä ja löydämme varmasti jokaiselle sopivan toimenkuvan.

VALMENTAMINEN:

Jokaisessa joukkueessa on oltava vähintään yksi täysi-ikäinen valmentaja, mutta nuoremmille innokkaille valmentajille sekä ohjaajille/apuohjaajille on myös tarvetta.  Valmentajilla ja ohjaajilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta pesäpallosta. Tarjoamme valmentajille ja muille ohjaajille mahdollisuuden kehittää osaamistaan kustantamalla heille tarvittavat koulutukset matkakuluineen.

APUOHJAAJANA TOIMIMINEN: 

Pesisliikkariin, pesiskouluun, kyläpesiksiin sekä pienten joukkueisiin etsitään koko ajan apuohjaajia. Voit tulla kokeneemman ohjaajan/valmentajan avuksi. Kannustamme nuoria ohjaajia ja valmentajia maksamalla heille pientä palkkiota työstään sekä lisäksi järjestämme heille koulutusta.

TUOMAROINTI: 

Alajärvellä pelataan kesän aikana yli 100 pesisottelua, joihin tarvitaan valtava määrä tuomareita. Voit aloittaa tuomaroinnin toimimalla pesätuomarina tai tuomaroimalla pienten pelejä. Aiempaa kokemusta tuomaroinnista ei tarvita, vaan tuomareille järjestetään koulutusta. Tuomareille maksetaan peleistä haastavuustasosta riippuen n. 10-35 €/peli.

KOULUTUKSET: 

Ankkurit järjestää koulutuksia koko yleisseuran valmentajille lajista riippumatta ja otamme koulutuksiin mielellään myös kokonaan uusia toimijoita mukaan. Järjestämme kevään aikana koulutuksen myös uusille nuorille ohjaajille.

MUU VAPAAEHTOISTYÖ: 

Ankkureiden miesten 1-pesiksen, B-poikien, Naisten Suomensarjan ja muiden joukkueiden peleissä talkoolaisten merkitys on kiistaton ja joukkoon tarvitaan aina apukäsiä erilaisiin tehtäviin. Voit tulla mukaan lipunmyyntiin, kioskiin, kouluttautua kirjuriksi, järkkäriksi jne. Vapaaehtoistoimintaan voit osallistua juuri itsellesi parhaiten sopivalla tavalla!

VASTAA ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA TAI OLE YHTEYDESSÄ:

Anna Tuomola (junioripäällikkö): 040 594 0484 ankkurit.juniorit(at)outlook.com

Teemu Höykinpuro: 046 546 8072 ankkurit.tiedotus(at)gmail.com

  Nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (jos haluat, että olemme yhteydessä s-postitse)

  Olen kiinnostunut..
  joukkueen valmentamisestajoukkueen apuvalmentajana toimimisestaapuohjaana toimimisesta pesisliikkarissa/pesiskoulussatuomaroinnistatalkootehtävistä ottelutapahtumissakoulutuksista

  Tule rohkeasti mukaan Ankkureiden toimintaan!