Marita Taavitsaisen Joulukonsertti Alajärven kirkossa 15.12.2016 klo 19.

Suosittu tangokuningar ja iskelmätähti Marita Taavitsainen esiintyy tunnelmallisssa Joulukonsertissa Alajärven kirkossa. Ohjelma koostuu ajankohtaan ja esityspaikkaan sopivista jouluisista lauluista. Kyseessä on jo neljäs joulu, kun Alajärven Ankkurit ja Alajärven seurakunta yhdessä järjestävät konsertin. Aiempina vuosina esiintyjinä ovat olleet Juha Tapio, Arja Koriseva ja Anne Mattila.

Lipunmyynti ja hinnat:

Ennakkolipun hinta on 20 euroa (ovelta 25 euroa), alle 15-vuotiaat 15 euroa (ovelta 20 euroa), alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Ennakkomyyntiaika: 15.10.–13.12.2016. Ovelta lippuja myydään vain, mikäli niitä on vielä jäljellä.

Lippuja myyvät Alajärvellä ennakkoon Info Kirjakauppa (1.11.2016 alkaen),
ja Ankkurien toimisto.

Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi: Smartum-, Tyky-, Virike- ja Alajärven kaupungin hyvinvointisetelit.

Netin kautta lippuja voi ostaa osoitteesta www.lipputoimisto.fi

lipputoimisto_netti

 

Kirkon ovet aukeavat tunti ennen konsertin alkua (klo 18). Kirkkoon ei voi varata istumapaikkoja. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Alajärven kirkon osoite: Kirkkotie 6, 62900 Alajärvi (ks. kartta).

Konsertin järjestäjä: Alajärven Ankkurit ry. / pesäpallojaosto yhteistyössä Alajärven seurakunta

Yhteyshenkilö: Jani Levijoki, p. 050 555 4454,  jani.levijoki@ikonos.fi

Marita Taavitsainen

Marita Taavitsainen on kuulunut suomalaisten naisartistien tähtikaartiin jo kahden vuosikymmenen ajan.

Vuoden 1995 Tangokuningattareksi valitun Maritan nousu iskelmän tähtitaivaalle tapahtui lopullisesti vuonna 1998, kun jättihitti Andre voitti Syksyn Sävelen. Voittoa seurannut albumi Salainen puutarha myi platinaa alle kahdessa kuukaudessa. Seuraava albumi, Yksi ainoa katse, myi sekin kultaa.

Marita Taavitsainen on palkittu Vuoden naissolistin Emma -palkinnolla. Telvis- äänestyksessä hän on sijoittunut kolmannelle sijalle toimittuaan Tv-juontajana Videotreffit-ohjelmassa. Plakkarista löytyy myös Iskelmä Finlandia ja Suomen Euroviisu -ehdokkuudet.

Marita on nähty myös teatteriestradeilla: aikoinaan Kotkan teatterissa laulunäytelmässä, joka kertoi Harmony Sisterseistä. Kesällä 2013 Marita vieraili Nurmijärvellä Taaborinvuoren kesäteatterissa Astrid Lindgrenin klassikossa Vaahteramäen Eemeli ja seuraavana kesänä Peter Pan -esityksessä. Kesällä 2015 Marita on mukana Syvälahden tanssilavateatterin musiikkinäytelmässä Katri-Helena.

Vuonna 2015 Marita juhli 20-vuotista taivaltaan Tangokuningattarena ja oli mukana mm. Tangomarkkinat-laulukilpailun tuomaristossa. Syksyllä 2015 Marita juhlisti 20-vuotista taiteilijauraansa suurella konserttikiertueellaan.

Marita on vuosien saatossa kieränyt tuhansia tanssilavoja. Lukuisat konserttiesiintymiset, joista monet on nähty myös tv:ssä, ovat todistaneet Maritan olevan monipuolinen tulkitsija.

Maritan rinnalla soittaa oma Koivu-orkesteri.

 

Lähde: Magnum Live