Ankkurit lähti kohti Haminaa pakkovoiton edessä. Tämä pakkovoitto ei kuitenkaan onnistunut, kun Hamina on jälleen tiukan väännön jälkeen parempi. Ankkurien kausi päättyy siis välieriin ja keskittyminen alkaa seuraavaan kauteen.

Ensimmäinen jakso tiukan väännön jälkeen Haminalle

Ensimmäisessä vuorossa molemmat joukkueet saavat paikkansa avaamaan jakson juoksutilin. Joukkueiden ulkopeli kuitenkin takatilanteissa toimii loistavasti eikä juoksuja nähdä. Toisessa vuorossa nähdään jakson ensimmäiset juoksut molempien joukkueiden osalta.  Hamina aloittaa juoksujen lyönnin aloittavalla sisävuorolla, kun Juha Leskinen  ja Erik Lahti onnistuvat lyömään miehen kotiin. Ankkurit onnistuu tasoittavalla kerran, kun Martti Viitasalo viimeisenä lyöjänä kotiuttaa Jami Lassilan. Kolmannessa vuorossa molempien joukkueiden ulkopeli on loistavaa ja miestä ei nähdä kolmospesällä.  Neljännen aloittavalla vuorolla Hamina saa kovan painostuksen päälle ja rakentaa palottoman ajotilanteen. Ankkurien takatilanne pelaaminen on kuitenkin loistavaa ja kolme paloa kotipesään.  Ankkurit saa hyvän paineen myös päälle heti sisävuoronsa alkuun ja pääsevät yrittämään kaksi kertaa miestä kotiin. Martti Viitasalon ja Elmeri Koivusalmen yrityksistä kuitenkin palot kotiin ja jakso Haminalle niukasti lukemin 2-1.

Toinen jakso jälleen tiukkaa kamppailua. Ankkurit nousee peliin mukaan jakson lopussa, mutta se ei riitä

Toiselle jaksolle Ankkurit tekee pieniä muutoksia lyöntijärjestykseen ja mm. Elmeri Koivusalmi siirtyy numerolta yksi kakkoskärkeen ja Mikael Penninkangas toimii numerolla yksi . Se ei kuitenkaan auta jakson aloittavalla vuorolla. Ankkurit ei saa miestä kolmospesälle asti. Hamina sen sijaan saa tilanteen päälle Juha Leskiselle, jonka yrityksisestä Ankkurien ulkokenttä kuitenkin polttaa miehen kotiin. Toisessa vuorossa Ankkurit saa jakson ensimmäisen paikkansa lyödä juoksu. Sasu Iivarisen lyönti kuitenkin polttolinjaan kopiks ja palon lisäksi kenttä tyhjäksi.  Hamina saa myös paikkansa toisessa vuorossa lyödä jakson juoksutilin auki ja niitä paikkoja syntyy kaksi. Juha Toikka on ensimmäinen yrittäjä ja lyö pallon väliin. Tuukka Etulan hurja heitto kuitenkin polttaa miehen selvästi kotiin. Toinen yritys tulee Juha Leskiselle, mutta mies on irti kolmoselta linjaan jääneellä koppilyönnillä ja siirrytään kolmanteen vuoroon nollat taulussa.  Hamina onnistuu tasoittavalla avaamaan jakson juoksutilin kahdella tikillä ja molemmista lyödyistä vastaa Juha Leskinen kotiuttamalla Nino Muuruvirran ja Lauri Aitalan. Ratkaisevaan vuoroon mennään Haminan johtaessa 2-0. Ankkurit aloittaa vuoron loistavasti, kun ensimmäisenä lyömään tullut Joona Peltokangas paiskaa pallon kakkospuolelta Vallikentän muureille asti ja kiertää kunnarin. Painetta tämän jälkeen saadan päälle, mutta ainoana onnistuja on Martti Viitasalo, joka lyö Peltokakaan kotiin. Jakso siis Haminalle lukemin 2-2 ja voitto koko ottelusta numeroin 2-0.

OTTELUN TILASTOT