Ankkurit ja Alavuden Peli-Veikot kävivät tiukan kamppailun Kitrolla. Ensimmäisen jakson alkua hallitsi Ankkurit, mutta Alavus nousi hyvillä lyönneillä tasapeliin. Toinen jakso tiukan väännön jälkeen Ankkureille.

Ankkurien hallintaa ensimmäisen jakson alku. Alavus tuli lopussa tasoihin.

Ensimmäiset kaksi vuoroa Ankkurit pelaa loistavaa ulkopeliä lukkari Antton Peltomäen johdolla ja Alavus ei saa miestä kakkospesää pidemmälle. Ankkurit rakentaa ensimmäisessä vuorossa kaksi kotiutuspaikkaa. Tero Rantakankaan ja Juho Ihamäen lyönneistä kuitenin palot kotiin. Toisessa vuorossa Ankkurit avaa ottelun juoksutilin.  Nestori Yli-Sissala onnistuu ensimmäisenä kotiuttamalla Elmeri Koivusalmen näpillä kotiin. Seuraavana lyöjänä Tero Rantakangas kotiuttaa Antton Peltomäen ja vielä kun Martti Viitasalo onnistuu komealla kolmospuolen kumuralla kotiuttamaan Yli-Sissalan taululla komeilee kahden vuoron jälkeen 3-0 lukemat.

Kolmannessa vuorossa Ankkurien hyvä ulkopeli jatkuu. Alavus saa kuitenkin yhden kotiutuspaikan, mutta Kalle Viidan lyönti jää Ankkurien polttolinjaan ja palo kotiin. Ankkurit onnistuu vuorossa lisäämään johtoaan yhdellä juoksulla Alavuden ulkokentän avustuksella, kun Mikael Penninkangas kirmaa kotiin kolmospuolen harhaheitolla.

Alavus lähtee jakson viimeiseen vuoroon ajamaan takaa Ankkurien 4-0 johtoa ja onnistuukin. Joonas Riikilä paukauttaa kakkoskopparin yli pallon kakkostilanteessa. Kalle Viita tuo Alavuden ensimmäisen juoksun ja Riikilä itse juoksee kunnarin.  Seuraavana lyöjänä Rasmus Teppo kotiuttaa Riikilän välilyönnillä tilanteeksi 4-3.  Toisella lyöntikierroksella Riikilä lyö Alavuden tasoihin ja jälleen läpilyönnillä, kun pomppu ylittää Ankkurien kakkosvahdin ja Viita juoksee kotiin.  Ankkurit lähtee omalla vuorolla hakemaan jakson voittojuoksua. Tilanteita saadaan kaksi kappaletta päälle, mutta Viitasalon ja Juho Ihamäen yrityksistä ei tulosta, joten jakso tasataan lukemin 4-4.

Ankkurit niukasti parempi toisella jaksolla.

Toisen jakson ensimmäinen vuoro ei tuota kummallekaan juoksuja. Ankkurit aloittavalla sisävuorolla rakentaa kahden palon ajotilanteen, mutta Viitasalon kotiutusyritys tuottaa kolmannen palon taululle.  Alavuden sisäpeli kuolee Ankkurien loistavaan ulkopeliin ja edes kakkospesällä ei käy miestä.

Toisessa vuorossa nähdään jakson ensimmäiset juoksut, kun molemmat joukkueet onnistuu kerran. Ankkurien lyödystä vastaa Tero Rantakangas, joka kotiuttaa komealla kumuralla Penninkankaan. Alavus rakentaa hyvin tilannetta päälle omalla vuorollaan, mutta onnistumisia tulee vain Rasmus Tepon lyödessä Elmeri Antilan kotiin.

Kolmas sisävuoro Ankkureilta on heikko ja etenijöitä ei käy kakkospesää pidemmällä. Alavus rakentaa omalla vuorollaan palottoman ajotilanteen ja pääsee kolmesti yrittämään kotiutusta. Ankkurien ulkokenttä kuitenkin puolustaa takatilannetta loistavasti ja Riikilän, Rasmus Tepon sekä Antti Toivolan lyönneistä palot kotiin.

Neljänteen vuoroon lähdetään tasatilanteessa 1-1. Ankkurit rakentaa heti vuoron alkuun palottoman ajotilanteen ja onnistumisia tulee kaksi kappaletta.  Juho Ihamäki vastaa ensimmäsestä lyödystä kotiuttamalla kumuralla Tuukka Etulan. Viitasalon mailasta tulee seuraava juoksu, kun Alavuden kakkoskopparin räpylästä sirvahtaa pallo ja Rantakangas juoksee kotiin.  Alavus ei saa tasoittavalla kuin kaksi kertaa miehen ykköspesälle, joten jakso päättyy Ankkureille 3-1.

OTTELUN TILASTOT

LEHDISTÖTILAISUUS