Alajärvi – Vimpeli 0-2 (2-4, 2-7)
Ankkurit lähti tähänkin otteluun poikkeavalla kokoonpanolla. Ville Väliaho oli edelleen sivussa ja Aki Orava jatkoi lukkarointihommissa. Antti Pukkisen paikalla takakentällä urakoi Mikael Penninkangas ja jokeripaidassa mukaan oli tullut myös Joonas Riihimäki. Vedolta sivussa olivat Mikko Haukkala ja Matias Rinta-aho. Sami Haapakoski pelasi jokerina.

I JAKSO

Lauantain ottelusta reippaasti lyöntijärjestystä muuttaneen kotijoukkueen ensimmäinen vuoro oli tulokseton, mutta Veto siirtyi Mikko Kanalan lyönnillä 0-1 johtoon. Toinen vuoro lähti kankeasti liikkeelle, mutta Sasu Iivarisen 1-2-tilanteessa lyömällä läpärillä tilanne tasoittui. Veto siirtyi vuorostaan tasoittavallaan johtoon Sami Haapakosken lyömänä.

Kolmannessa vuorossa Alajärvi sai kotiutustilanteita, mutta hyvät ulkopelisuoritukset estivät lisäjuoksut. Vimpeli vastasi tasoittavallaan kahdella juoksulla ja karkasi 1-4 johtoon. Viimeisessä vuorossa Joonas Riihimäki kavensi jakson loppuluvuiksi 2-4. Tämä oli samalla nuorukaisen ensimmäinen, virallisessa ottelussa, lyöty juoksu Ankkuri-paidassa.

II JAKSO

Toisen jakson aloituksessa Henri Puputti pompotti avausjuoksun. Ankkurien ensimmäisen vuoron tasoittavalaa Santeri Särkinen iski lukemat 1-1 välilyönnillä. Toisessa vuorossa Vimpeli siirtyi Perttu Ruuskan lyönnillä jälleen juoksun johtoon. Toisen jakson kahdessa viimeisessä vuorossa vierailijat kaunistelivat Puputin läpilyönnin siivittäminä juoksusaldoaan tasaisesti ja kuittasivat myös toisen jaksovoiton. Ankkurien kavennuksen ja ottelun loppulukemat 2-7 iski Sami Mikkolanaho viimeisessä vuorossa.