Nurmon Jymyn kasvatti ja viime kaudet Alavudella pelannut lukkari Antti Toivola vahvistaa Ankkureita kaudella 2022. Superpesiksessä kokemusta 27-vuotiaalle Antille on kertynyt kasvattajaseura Nurmon Jymyn lisäksi Seinäjoen JymyJusseissa ja Koskenkorvan Urheilijoissa. Viime keväänä Antti esiintyi Vimpelin Vedon Superpesismiehistössä lautasen äärellä harjoitusottelussa JymyJusseja vastaan. Lukkarin tontilla Antti on erittäin taktinen. Erityisesti nollatilanteen tolppa on ollut vastustajien turma. Sisäpelissä vasurilta lyövä Antti tunnetaan etenkin kotiutuspuolen miehenä.

”Kaikinpuolin mahtava fiilis. Hieno tilaisuus kehittyä pelaajana huippuvalmennuksen alaisena sekä kulkea laadukkaan joukkueen kanssa kohti syksyn pelejä.”

-Antti Toivola-

Antti Toivola vahvistaa Ankkureita kaudella 2022.

Lassi Keisalalle ja Aapo Koivuselle sopimus. Niko Luomala jatkaa joukkueenjohtajana.

Lassi Keisala on kirjoittanut edustusjoukkueen kanssa 1-vuotisen sopimuksen. Lassi on erittäin räpylävarma ulkopelaaja ja sisäpelissä lyöntivoimaa riittää. Nuori Aapo Koivunen liittyy joukkueen haastajaryhmään. Aapo on tulevaisuuden lupauksia. Aapon vahvuuksia sisäpelissä on monipuolisuus ja erityisesti nopeus. Ulkopelissä Aapo on tasaisen varma suorittaja. Joukkueenjohtajana joukkueessa jatkaa jälleen Niko Luomala.