Tervehdys!

Olen Antti Toivola ja sain seuran uutena pelaajana tilaisuuden kertoa vähän omia ja joukkueen kuulumisia talvikaudelta. Olen 27-vuotias ja asustelen Nurmossa. Olenkin siis yksi joukkueemme matkapelaajista. Arkeni koostuu suurimmilta osin töistä avustavana tilintarkastajana KPMG Oy Ab:lla Seinäjoen toimistolla sekä tietenkin omatoimisesta/joukkueen yhteisestä harjoittelusta. Pesäpallokokemusta itselleni on karttunut useammassa seurassa vuosien varrella, kuten muun muassa Nurmon Jymystä, Seinäjoen JymyJusseista, Ylihärmän Pesis-Junkkareista sekä viimeisimpänä viisi vuotta Alavuden Peli-Veikoista. Pelipaikaltani olen ollut ulkopelissä muutamia yksittäisiä pelejä lukuunottamatta koko peliurani lukkarin tontilla sekä sisäpelissä kotiuttajana.

Antti Toivola siirtyi Ankkurien lautasen äärelle kaudeksi 2022. Kuva; Jani Vuorela

Joukkueen yhteistreenit pyöräytettiin käyntiin lokakuussa ja siitä eteenpäin ollaan menty tasaisesti noin joka toinen viikonloppu leireillen sekä arkisin joukkueen kanssa Alajärvellä, Soinissa sekä Kuortaneella. Koen että olemme menneet paljon talven aikana eteenpäin niin joukkue- kuin myös yksilötasolla. Talven harjoittelu on ollut kaikinpuolin laadukasta niin lajin kuin myös fysiikan puolesta. Tästä iso sulka hattuun  ammattitaitoisen valmennuksemme puolelle.

Talvikauden yhteistreenien ohella olemme pelanneet viisi harjoituspeliä, joista saldona viisi voittoa. Talven harjoituspelit olivat tasaisia vääntöjä, jotka onnistuimme lopulta kääntämään eduksemme.  Kaikissa harjoituspeleissä olimme tasainen ja yhtenäinen joukkue, jossa kaikista paloi halu onnistua ja tehdä voittavia suorituksia. On kyllä ollut mahtavaa harjoitella porukassa, jossa kaikilla on kova halu ja tahtotila mennä eteenpäin urheilijoina.

Kirjoitushetkellä kauden avaukseen 14.5 Oulun Lippoa vastaan on hieman yli kuukausi aikaa, Eli hyvinkin pian päätuomarin pilli viheltää ja pääseemme ulosmittaamaan talven harjoittelumme. Toivonkin että kaikki Ankkurifanit löytävät Kitrolle heti ensimmäisestä pelistä lähtien kannustamaan ja katsomaan nuorekasta, iloista ja vahvalla joukkuehengellä varusteltua Alajärven Ankkureita vuosimallia 2022.

-Antti Toivola