Huomenna keskiviikkona 18.8. kello 17:30 on Kitrolla tarjolla tärkeitä pisteitä, kun sarjakolmonen Jyväskylän Lohi saapuu Kitrolle.

Sarjakutosena majaileva Ankkurit on saanu hyvää virettä päälle viime peleissä ja kärkkyy jo lähellä runkosarjan neljättä sijaa. Huomenna pelataan jälleen ns. kuuden pisteen ottelu, kun kuusi pistettä edellä oleva sarjakolmonen Jyväskylän Lohi saapuu Kitrolle. Ankkurien ja Lohen välissä majailee myös sarjavitonen Loimaan Palloilijat ja sarjanelonen Kannuksen Ura. Ero Loimaan joukkueeseen on kaksi pistettä ja Kannukseen kolme pistettä.

Kohti nelossijaa Ankkurit tarvii kunnon kannustusjoukon taustalleen Kitrolle, eli ei muuta kuin paikalle kannustamaan isolla äänellä!

Kitrolle mahtuu paljon porukkaa ja siellä pystymme pitämään turvaväleistä huolta. Suosittelemme tietysti kasvomaskin ja käsidesin käyttöä.

Liput otteluun 10€ (Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi)

Ennakkoon lippuja myy Euronics Japon myymälä (Euronicsillä maksuvälineinä käy käteinen ja yleisimmät kulttuuriedut Edenred, ePassi, Smartum, EazyBreak ja tyky-setelit)

TERVETULOA KANNUSTAMAAN!