Ykköspesisjoukkue sai hienon sopimuksen Kuortaneen Urheiluopiston kanssa, kun Jaakko Ojaniemi ja Niina Sippola vastaavat joukkueen fysiikkavalmennuksesta.

Fysiikkavalmennus on erittäin tärkeä osa urheilua ja Ankkurien Ykköspesisjoukkue sai Kuortaneen Urheiluopiston kautta siihen mukaan kovan kaksikon, kun Jaakko Ojaniemi ja Niina Sippola aloittavat hommassa.

Jaakko Ojaniemi tunnetaan menneisyydestä loistavana 10-ottelijana. Jaakko nähtiin mm. vuoden 2004 Ateenan olympialaisissa kisaamassa. Jaakon 10-ottelun piste-ennätys on huikea 8192.  Jaakon 10-ottelun saavutuksista mainittakoon lisäksi 19-vuotiaiden MM-kilpailujen pronssi, 19-vuotiaiden EM-kisojen hopea ja Aikuisten sarjassa Munchenin EM-kilpailujen viides.

Niina Sippola on tuttu pesäpallopiireistä. Sip­po­la on toi­mi­nut ai­em­min muun mu­as­sa Sot­ka­mon Jy­myn mies­ten su­per­pe­sis­jouk­ku­een fy­siik­ka­val­men­ta­ja­na sekä Vuo­kat­ti-Ruka ur­hei­lu­a­ka­te­mi­an pe­sä­pal­lo­val­men­ta­jana. Niina tunnetaan myös loistavana pelaajana. Kovalyöntisenä pelaajana tunnettu Niina pelasi Naisten Superpesistä Vimpelissä, Peräseinäjoella, Ylihärmässä ja Oulussa. Niina toimii myös kaudella 2021 Lapuan Virkiän naisten Superpesisjoukkueen 2. pelinjohtajana.

Jaakko Ojaniemi ja Niina Sippola molemmat toimivat Kuortaneen Urheiluopistolla valmentajina sekä asiantuntijoina ja pääasiallisena työnkuvana on urheilijatestaus.