Ankkureiden Ykköspesisjoukkueen kasaaminen kaudelle 2022 on kovaa vauhtia käynnissä ja voimme ilolla kertoa, että osa sitä joukkuetta on myös Nestori Yli-Sissala.

Nestori Yli-Sissala kirjoitti vuoden jatkosopimuksen Ankkureiden kanssa.

Nestori Yli-Sissala on kirjoittanut vuoden jatkopahvin Ankkureiden kanssa. Nestorin vahvuudet pesäpallossa on erittäin laajat. Sisäpelissä Nestori tunnetaan erittäin loistavana vaihtajana ja siitä myös kertoo tilastot viime kaudelta, kun Nestori sijoittui miesten Ykköspesiksen runkosarjassa kärkilyöntitilaston kolmanneksi ja onnistumisprosenttikin oli huikea 73,08! Nestoria sisäpelissä myös voidaan käyttää kotiuttajana ja etenijänä. Ulkopelissä Nestori nähdään useimmin polttolinjassa sekä etukentällä ja kun heitto lähtee kädestä räjähtävästi niin vastustajat saavat olla tarkkana.

”Työt on kesken. Viime kaudesta jäi hampaankoloon, eikä päästy tavoitteeseen. Mulla on kova usko ja luotto tähän porukkaan ja siihen, että meillä on riittävästi elementtejä menestykseen. Valmennuksen muutos tuo aina uusia tuulia ja lisäksi saatiin Gandalf (Rajalan Tapio) takaisin remmiin, joten luotto on kova siihenkin suuntaan. Kehitytään yhdessä ja ollaan kesällä kovia.”

-Nestori Yli-Sissala-

NESTORIN PELAAJAKORTTI PESIKSEN MAAILMASSA