Otteluennakko

Alajärvi – Kitee su 29.5. klo 17.00

Taas olisi äärimmäisen tärkeitä pisteitä jaossa, kun sunnuntaina Alajärven Ankkurit kohtaa kotiottelussaan Kitrolla Kiteen Pallon. Molemmilla joukkueilla on kasassa viisi pelattua ottelua, joista vieraan ovat keränneet kuusi sarjapistettä. Kotijoukkkue on joutunut tyytymään neljään paunaan. Edellisistä kolmesta ottelusa kiteeläiset ovat jokerinsa Sami Joukaisen johdolla nappanneet neljä pistettä. Voitot KiPa on ottanut Kankaanpäästä ja Kempeleestä, mutta Vimpelille karjalaisista ei vastusta ollut.

Alajärven kolmen ottelun saldo näyttää kahta pistettä. Ne otettiin Jyväskylältä, mutta sekä Kouvola, että Joensuu jouduttiin tunnustamaan paremmaksi. Torstain ottelu JoMaa vastaan Mehtimäellä oli Ankkureilta kuitenkin hyvää peliä eikä ensimmäisissä otteluissa nähdystä tasonheilahtelusta ollut jäljellä häivähdystäkään. Myös Joni Matintupa pääsi mukavasti mukaan Superpesisvauhtiin lukkaripelissä. Pieniä virheitä tehtiin, sekä sisällä että ulkona, kotijoukkuetta enemmän ja näin kaikki kolme pistettä jäivät Joensuuhun.

Nyt pelataan todella ISOISTA pisteistä. Eli ei kannata jäädä kotiin ihmettelemään. Ottelu alkaa tuttuun aikaa klo 17.00 sunnuntaina Kitron-stadionilla

Otteluisäntä:

makela_alu_200x70

  Seuraa heitä

Alajärvi

Petrus Puputti

Kari Kellokoski

Aki Orava

Kitee

Ville Hämäläinen

Ville Posti

Sami Joukainen

Näin riemukkaisiin tunnelmiin päättyi joukkueiden kohtaaminen Kitrolla viime kaudella. Toivottavasti sunnuntaina on tulossa lisää samanlaista! Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Näin riemukkaita hetkiä koettiin, kun joukkueet kohtasivat Kitrolla viime kaudella. Toivottavasti sunnuntaina on tulossa lisää samanlaista! Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.