Kahden niukan tappion jälkeen Ankkurit avaa voittotilinsä ja tämä tapahtuu Kannuksen Uran vieraana. Kentän hahmo oli tänään Ankkurien pikakiituri Elmeri Koivusalmi, joka kierti kentän kahdesti kunnarin arvoisesti!

Elmeri Koivusalmi oli voitetun ottelun hahmo lyöden kaksi kertaa kunnarin!

Ankkurit lähti kamppailuun kaksi niukkaa tappiota niskassa. Molemmat tappiot tuli pitkän kaavan kautta, kun kauden avauksessa Oulun Lippo oli Kitrolla parempi kotarissa ja näin tapahtui myös Alavuden Peli-Veikkoja vastaan.

Tämän päivän kamppailu Kannuksen Uraa vastaan alkoi Ankkurien osalta hermostuneesti ja sisäpeli ei ensimmäisessä vuorossa tuottanut tulosta. Kolmostilanne saatiin päälle, mutta tämä kuihtui aivan turhaan takapaloon. Kannus aloitti ottelun sisällä loistavasti ja vähän Ankkurien avustamanakin, kun Kannus saa ykköstilanteen vaihdossa harhaheiton turvin takatilanteen päälle. Palottomassa ajotilanteessa Kannus kurittaa Ankkurien polttolinjaa, kun Eetu Isohanni ja Tuomo Rautio lyövät loistavat pussarit siirtäen joukkueensa 2-0 johtoon. Eetu Koskela vaikeuttaa samassa vuorossa Ankkurien tilannetta komealla kolmosluukun läpilyönnillä ja Vili Ruuska saa tuoda helposti 3-0 johtojuoksun.

Jakson ensimmäisen vuoroparin jälkeen Ankkurien ulkopeli on rautaa ja Kannuksen sisäpelistä ei ole oikein paljon enempää kerrottavaa, kun miestä enää näy kolmosella. Tai no sen verran voidaan kertoa että, Jan Hankala kakkosluukun läpilyönnilla saatteli ittensä kakkospesälle asti.

Ankkurien kiri ensimmäisellä jaksolla alkoi  kolmannessa vuorossa, kun kakkoskärki rakentaa palottoman ajotilanteen ja Juho Ihamäki ei tätä tilannetta jätä käyttämättä hyväksi vaan kotiuttaa loistavalla kakkosluukku lyönnillä Tuukka Etulan. Samassa vuorossa nähdään yksi ottelun komeimmista lyönneistä, kun pelkässä ykköstilanteessa kentän hahmo Elmeri Koivusalmi lyö pallon kopparien välistä maisemiin kunnarin arvoisesti tilanteeksi 3-2.

Neljännessä vuorossa Ankkurien kärki rakentaa palottoman ajotilanteen ja onnistuminen myös tulee, kun Ville Keltikangas kotiuttaa kumuralla Mikael Penninkankaan. Tilannetta saatiin vielä lisääkin päälle, mutta ilman tulosta. Jakso tasataan numeroin 3-3.

Toisen jakson alussa Kannuksen sisäpeli näyttää piristymisen merkkejä verrattuna ensimmäisen jakson kolmeen viimeiseen sisävuoroon. Kannus rakentaa heti jakson alkuun palottoman ajon kärjestä. Ankkurien takatilanne pelaaminen on kuitenkin loistavaa ja Kannus jää nollille. Ankkurit ei tasoittavalla vuorolla saa ihmeempiä aikaan ja pyöreässä nollassa molemmat joukkueet jatkaa peliä jakson toiseen vuoropariin.

Kannus toisessa vuorossa jälleen rakentaa palottoman ajotilanteen ja tällä kertaa kakkoskärjellä. Tälläkin kertaa Ankkurien takatilanne pelaaminen ulkona on loistavaa ja Kannus jää nollille. Tasoittavalla vuorolla Ankkurien sisäpeli herää, kun Pyry Alanen  nollatilanteessa vetää pallon maisemiin kakkospuolelta ja kirmaa suoraan kakkospesälle. Kotiutustilannetta saadaan tämän jälkeen päälle. Vili Siltala on viedä Ankkurit johtoon, kun vetää loistavan lyönnin mikä näyttää jo painuvan väliin, mutta Kannuksen kakkospolttaja Teemu Hollanti hakee mahtavasti lyönnin kopiksi. Ankkurit avaa kuitenkin vuorossa juoksutilin, kun Juho Ihamäki tulee viimeisänä lyöjänä mailan varteen pelkässä kakkostilanteessa. Juhon kova kakkosraja lyönti jää ulkopelaajan räpylään ja varma palo näyttää tulevan kolmospesälle. Näin ei kuitenkaan käy, kun heitto karkaa harhaan ja Ville Keltikangas juoksee helposti Ankkurit 0-1 johtoon.

Kolmannessa vuorossa Kannus saa viimeisen kolmostilanteen ottelussa, kun rakentavat kahdella palolla ajotilanteen. Onnistumista ei kuitenkaan tule. Tasoittavalla vuorolla Ankkurien ja koko pelin tämän päivän hahmo Elmeri Koivusalmi masentaa Kannuksen pelin toisella kunnarilla. Kannuksen lukkari Joona Iivonen syöttää Elmerin viimeiseen lyöntiin tolppaa. Elmeri vetää syötöstä kovan lyönnin kakkosluukusta maisemiin kiertäen helposti kunnarin ja tilanteeksi 0-2. Tasoittavalla vuorolla Kannus ei saa mitään aikaan, joten loistava voitto Ankkureille lukemin 0-1 (3-3, 0-2)