Viranomaisten tiedotteen mukaan heinäkuussa olleet katsomolohkot eivät ole enää välttämättömiä. Kitron Stadionilta poistetaan lohkot. Kitron Stadionin katsomokapasiteetti on 4000 ja voimme ottaa sisälle siitä puolet eli jopa 2000 katsojaa.  Turvaväleistä ja käsihygieniasta pidettävä huolta!

Kitron Stadionilta poistetaan lohkot. Sunnuntaina Ankkurit kohtaa Puijon Pesiksen Kitrolla ja nyt on tullut uudet ohjeistukset katsomoon.  Lohkot poistuvat Kitrolta ja voimme ottaa nyt puolet katsomon katsojakapasiteetin maksimimäärästä eli jopa 2000 ihmistä. Turvaväleistä ja käsihygieniasta pitää huolehtia kuitenkin tarkasti.  Käsihuuhdetta on käytettävissä Kitrolla useassa paikkaa.

Koronarajoituksista vastaa Kitrolla erillinen koronaryhmä, mikä seuraa ohjeistuksien toimivuutta yhdessä järjestyksenvalvojien kanssa ja ohjeistavat myös yleisöä ongelmatilanteissa.

Muistathan ettet tule paikalle jos olet sairaana ja suosituksena myös jos lähipiirissäsi on sairaita jätä tulematta paikalle.

Alajärven Ankkurien junnupelaajat ja valmentajat pääsevät ilmaiseksi Kitrolle. Vaatimuksena Ankkureiden myClub jäsenkortin esittäminen puhelimesta tai sitten paperitulosteesta.

Ankkurit toivoo edelleen, että katsojat ostavat ennakkolipun otteluihin niin vältät turhan jonottamisen lippuluukulla. Ennakkolippuja sunnuntain otteluun  myy Euronics Alajärvi vielä huomenna kello 14 asti. Hinta 15 euroa (alle 12-vuotiaat 5 euroa)

Tervetuloa Kitrolle!