Ensimmäinen jakso Ankkureiden heiniä

Ensimmäisen jakson aloittaa sisältä Koskenkorva. Koskenkorva ei onnistu kahdessa kotiutusyrityksessään juoksujen teossa. Ankkurit siirtyy tasoittavalla vuorolla johtoon, kun Antti Pukkinen tuo 0-1 juoksun harhaheitolla. Toisessa vuorossa Koskenkorva ei tilanteilla mässäile, mutta Ankkurit onnistuu kolmesti. Manu Haukkala lyö pallon Antin monttuun ja kipittää kunnarin tyhjään kenttään. Haukkala tuo myös tuplajuoksun Markus Hallasuon lyönnillä. Vielä kun Sami Mikkolanaho onnistuu kotiuttamaan Miika Anttilan mennään kolmanteen vuoroon Ankkureiden 0-4 johtoasemassa. Kahdessa viimeisessä vuorossa ei tilanteita enää synny, joten jaksovoitto Ankkureille lukemin 0-4.

Koskenkorva vie niukasti toisen jakson

Toinen jakso alkaa Ankkureiden sisävuorolla. Ankkurit pääsee kerran yrittämään kotiutusta, mutta Mikkolanahon lyönnillä Keski-Petäjästä palo kotiin. Koskenkorvan toinen jakso alkaa vahvasti ja onnistuu heti ensimmäisessä sisävuorossa lyömään kaksi juoksua Patrik Wahlstenin ja Juho Toivolan kotiutuksilla. Tuojina Tuomas Tuohisaari ja Juho Hakomäki. Jakson toisessa vuorossa ei lisäjuoksua synny joukkueille. Kolmanteen vuoroon mennään Koskenkorvan johtaessa 2-0. Kolmannessa vuorossa nähdään yksi juoksu ja siitä vastaa Ankkurit, kun Hallasuo kotiuttaa vastustamattomalla kumuralla Piispasen kotiin. Jakson ratkaisevaan vuoroon mennään Koskenkorvan 2-1 johdossa. Ankkurit ei aloittavalla vuorolla tilannetta saa päälle, joten jakso Koskenkorvalle 2-1 ja siirrytään supervuoroon.

Supervuorossa nähdään jopa yhdeksän juoksua

Supervuoron aloittaa sisällä Koskenkorva. Koskenkorva onnistuu aloittavalla mainiosti ja onnistuu jopa viisi kertaa. Aluksi Wahlsten lyö takaa läpi kahden juoksun arvoisesti. Seuraava juoksu syntyy harhaheiton turvin ja kun vielä Otto Kauppinen ja Kristian Malikine onnistuu lyömään miehet kotiin niin supervuoron tasoittavalle mennään Koskenkorvan johtaessa 5-0. Ankkurit pääsee omalla sisävuorollaan lähelle. Jouni Mäki lyö aluksi pallon väliin ja Ville Posti pinkoo kotiin. Jatkotilanteessa Kossu heittää pallon Antin monttuun ja kotiin juoksee Yli-Sissala ja Mäki. Sami Mikkolanaho onnistuu vielä kerran kotiuttaessaan Haukkalan. Tasoitus mahdollisuus saatiin vielä Hallasuolle, mutta mies palaa kotipesän kynnykselle. Ottelu kotijoukkueelle 2-1 (0-4, 2-1, 5-4)