Ankkurien Ykköspesisjoukkue sopimukseen nuorien haastajaryhmäläisten Ville Ojaniemen, Kasper Mäkelän, Joona Peltokankaan ja Jere Peltomäen kanssa.

”Haastajaryhmän pojat” ovat onnistuneet tehtävässään talvella ja siitä palkintona nousu sopimuspelaajien ryhmään. Nuoret miehet taistelevat tällä hetkellä paikasta aloituskokoonpanossa. Omaavat huikeat fyysiset ominaisuudet pesäpalloon jo nyt , myös lajitaidot sekä pelin ymmärtäminen ovat kehittyneet talven aikana. Hyviä joukkuepelaajia ja persoonia, jotka tuovat hyvää fiilistä joukkueeseen. Ennemmin tai myöhemmin tulevat pelaamaan isoa roolia Alajärven Ankkureiden edustusjoukkueessa. -Toteaa Pelinjohtaja Santeri Särkinen.

Ville Ojaniemi

Ville Ojaniemi 2+2

”Ankkurit tarjoaa uutta tilaisuutta näyttää mihin pystyy ja pakkohan se oli tilaisuuteen tarttua. Innolla odotan tämän tilanteen rauhoittumista ja kauden alkua.”

Kasvattajaseura: Koskenkorvan Urheilijat

Syntymävuosi 2001

Ulkopelipaikka: Koppari

Sisäpelipaikka: Vaihtaja/Etenijä

 

Kasper Mäkelä

Kasper Mäkelä 2+0

”Erittäin hyvä fiilis ja palkinto kovasta reenaamisesta!”

Kasvattajaseura: Alajärven Ankkurit

Syntymävuosi: 2002

Ulkopelipaikka: Linjapelaaja

Sisäpelipaikka: Etenijä

Jere Peltomäki

Jere Peltomäki 2+0

”Tästä se matka jatkuu kovalla työnteolla kohti joukkueen yhteisiä tavotteita, hyvällä fiiliksellä ja sykkeellä kohti tulevia koitoksia.”

Syntymävuosi: 2004

Kasvattajaseura: Alajärven Ankkurit

Ulkopelipaikka: Linjapelaaja

Sisäpelipaikka: Vaihtaja/monipuolisuutta riittää

 

Joona Peltokangas

Joona Peltokangas 2+0

”Tosi hyvät ja odottavaiset fiilikset! Hommia tehdään kovasti vaikeasta tilanteesta huolimatta. Toivottavasti nähdään kesällä! Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. ”

Syntymävuosi: 2002

Kasvattajaseura: Alajärven Ankkurit

Ulkopelipaikka: Koppari

Sisäpelipaikka: Etenijä