Sunnuntaina  Kitrolla asettuvat vastakkain Alajärven Ankkurit  ja Kankaanpään Maila. Tälla kaudella joukkueet ovat kohdannet kerran. Sillon Maila vei voiton 2-1. Tuosta kitkerästä tappiosta Ankkurit ammensi voimia seuraaviin kamppailuihin ja haluaa varmasti kuitata satakuntalaisille toukokuisen tappionsa. 

Kuva: K-Media/Jukka Ketonen
Pureeko Juha-Matti ”Jade” Jaatisen kupperi sunnuntaina?

Joukkueet tuntevat toisensa todella hyvin, sillä keskinäisiä kohtaamisia oli viime kaudellakin enemmän kuin laki sallii 🙂  Sarjataulukossa tilanne on sellainen, että Ankkurit on seitsemäntenä 14 pisteellä ja Kankaanpää 11. ja kasassa sillä pisteitä on kuusi. Alajärvi on kuitenkin pelannut yhden ottelun vierailijaa enemmän. Joukkueiden annettujen juoksujen määrä on kutakuinkin sama, mutta Alajärvellä on lyötyjä juoksuja selvästi enemmän.

Ankkurien kolme viimeistä ottelua ovat tuottaneet neljä pistettä. Jaksot joukkue nappasi Raahelta ja Kouvolalta ja voiton Hyvinkäästä. KaMa on kolmessa viimeisessä pelissään kohdannut sarjan kolme kärkijoukkuetta. Joensuulta, Sotkamolta ja Vimpeliltä ei herunut pistettäkään.

Tilastoissa joukkueiden kolmen kärki näytää tältä: