Joensuu – Alajärvi 2-0 (8-2, 7-0)

Joensuu oli sisuuntunut tiistaisen Raahe-tappion jälkeen, eikä antanut Ankkureille yllätysmahdollisuutta ja vei molemmat jaksot selkein luvuin.

I jakso

Santeri Särkinen sivaltaa Mehtimäellä.

Ankkurit aloitti ottelun sisävuorolla, mutta ei saanut muutamalla yrityksellä juoksua aikaan. Joensuun ensimmäinen vuoro oli murskaava. Ankkurit auttoi hieman heitoilla, mutta todella pitkän lyöntivuoron jälkeen taululla olivat jo ratkaisevat 8-0 lukemat. Ahnaitaen kotiutuksia haali avausjaksolla Henri Litmanen (1+2). Ankkurit sai jakson lopulla pelijuonesta paremmin kiinni, kun JoMa tyytyi puolustamaan johtoaan. Kavennusjuoksut syntyivä Janne Kivipellon ja Sasu Iivarisen mailoista Henri Heikkisen ja Jere Saukon edetessä.

II jakso

Toista jaksoa mentiin tasaisissa merkeissä aina kolmanteen vuoropariin saakka. Kotijoukkueen johtaessa juoksulla Ankkurit heitti pallon kakkospuolen aidan alta kahden juoksun arvoisesti. Tästä Alajärvi ei enää toipunut ja kotijoukkue kaunisteli viimeisessä vuorossa päättöslukemiksi tylyt 7-0. Ankkurien ykköspalkittu Aki Orava pystyi sisällä 80% tehoihin, mutta muu joukkue ei valitettavasti pystynyt häntä riittäväsi tukemaan. Ulkopelissä Viljo Sillanpää teki upeista pelastuksia ja oli Ankkureiden näkyvimpiä ulkopelaajia Janne Kivipellon ohella.

Seuraavana Ankkurit kohtaa tiistaina tärkeässä kotiottelussa Koskenkorvan Urheilijat klol 18.00 alkavassa ottelussa.