Otteluennakko:

Jyväskylä – Alajärvi

Ankkurien kausi on alkanut tahmeasti. Seinäjokea, Kankaanpäätä ja Kouvolaa vastaan käydyistä otteluista on kasassa vain kaksi pistettä. Kahden ensimmäisen ottelun sisällä Alajärven peli vaihteli laidasta laitaan. Huikeiden lyöntien jälkeen sisäpelin taso laski yllättävästi. Myös ulkopelissä oli korjattavaa. Kouvolaa vastaan peliesitys oli jo huomattavasti tasaisempi. Räpylä kesti ja tilanteita luotiin vastustajan kanssa tasapäisesti. Etenkin Ankkurien kärki laittoi ukkoa luukkuun kovilla prosenteilla. Vain kotiutukset ja sen myötä kolmostilanteiden jatkuminen eivät oikein onnistuneet.

Jyväskylän Kirin alkukausi on sujunut myös vaihtelevasti. Avauspelissä kotikentällä kaatui niukkajuoksuisessa ottelussa Hyvinkää. Vierasottelu Vimpelissä alkoi upeasti, mutta kääntyi selkeäksi tappioksi. Sunnuntaina Koskenkorvalla ensimmäinen jakso oli korvalaisten juhlaa. Toisella jaksolla peli tasottui, mutta pisteet jäivä Ilmajoelle. Jukka Latvala on ollut Kirin paras kotiuttaja. Etenijäpuolella Miikka Matikka ja Kimmo Carlson ovat pinkoneet pesävälejä tehokkaimmin. Matikka hallitsee myös kärkilyöntejä ja kärkilyöntiprosentteja omassa joukkueessaan.

Ankkurit jahtaa kauden avausvoittoaan ja pisteet tulisivat hyvään tarpeeseen myös Jyväskylälle. Tämä mielenkiintoinen ja tärkeä ottelu Ankkuriradion taajuuksilla perjantaina klo 18.00 alkaen.

Alajärvi kohtaa Jyväskylän tärkeässä ottelussa perjantaina Hippoksella. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Alajärvi kohtaa Jyväskylän huipputärkeässä ottelussa perjantaina Hippoksella. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.