Ankkureille tappio ja voitto Kuortaneen I-Mediat Areenalla käydyssä turnauksessa

Toinen päivän ottelu APV:tä päättyi Ankkurituuletuksiin

Ankkurit kohtasi Kuortaneen I-Mediat Areenalla lauantaina Simon Kirin ja Alavuden Peli-Veikkojen Ykköspesisjoukkueet. Ensimmäinen ottelu Ankkureilta oli melko nihkeää ja Simon lukkari pelasi loistavaa peliä, mikä sotki Ankkurien sisäpeliä. Ensimmäinen jakso päättyi Simolle 2-0. Toinen jaksokin näytti jo olevan Ankkureilta juoksuton, mutta viimeisessä vuorossa 0-4 tappioasemassa Ankkurit tuli väkisin rinnalle. Jaksovoittoonkin oli mahdollisuus, mutta jakso päättyy tasan 4-4, joten Simo voittaa ottelun 1-0(2-0, 4-4)

Toisessa yhden jakson mittaiseksi jääneessä ottelussa APV:tä vastaan nähtiin melkoista takomista, kun juoksuja tuli liukuhihnalla molemmille joukkueille. Ankkurit oli jo muutaman juoksun tappioasemassa, mutta onnistui nousemaan ohi ja voittoon lukemin 11-10. Voittojuoksun neljännen tasoittavalla löi kylmähermoisesti Lauri Ihamäki.

Santeri Särkinen: Nuorten pelaajien esiinmarssi oli odotetun vahva

Viikkovalmentaja Eemil Peltomäki ja pelinjohtaja Santeri Särkinen.

Peleistä jäi kaksijakoiset fiilikset. Ei päästy ihan niihin tavoitteisiin joita olimme suunnitelleet. Tämä on oppimisprosessi niin pelaajille kuin valmentajille tutustua ykköspesiksen saloihin ja on tärkeää saada eri joukkueita vastaan harjoituspelejä, jotta voimme oppia lisää mitä voittaminen vaatii. Päivästä jäi myös paljon positiivista. Nuorten pelaajien esiinmarssi oli odotetun vahva niin ulkopelissä kuin myös Apv pelin sisäpelissä. Apv pelin nousut tappioasemasta lämmittää erityisesti mieltä ja ne olivat hyvin tärkeitä joukkueen itseluottamukselle kesääkin ajatellen. – Santeri Särkinen