Ensimmäisen jakson alku vaisua Ankkureilta. Kolmannessa vuorossa peli aukesi.

SiiPen kapteeni voittaa hutunkeiton ja valitsee aloittavan ulkovuoron. Ankkurit ei ensimmäisellä sisävuorolla saa miestä kakkospesälle asti.  SiiPelukkari Teemu Kinnunen tappaa kaksi Ankkuripelaajaa irroituksella ykköspesälle ja peliä ei saada rullaamaan. Kotijoukkueen sisävuoro alkaa huolestuttavalla tavalla, kun SiiPen kärki Antti Rinnevuori loukkaa itsensä syöksyessään kakkospesälle. SiiPen vuoro kulkee muuten loistavasti ja onnistuvat lyömään yhden juoksun, kun Kimmo Lukkari kotiuttaa Simo Vainikaisen.  Toisessa sisävuorossa Ankkureiden peli takkuaa, mutta onnistuvat kahdella palolla järjestää kotiutuspaikan Markus Hallasuolle. Hallasuon kotiutusyritys kuitenkin jää heikoksi ja Miika Keski-Petäjästä palo kotipesään. Tasoittavalla SiiPe saa kaksi kotiutusyritystä. Molemmat yritykset kuitenkin kopiksi ja lisäjuoksua ei synny. Kolmanteen vuoroon mennään SiiPen 1-0 johtoasemassa. Aloittavalla sisävuorolla Ankkureiden sisäpeli alkaa rullaaman. Aluksi Severi Piispanen tuo harhaheiton turvin Ankkureiden avausjuoksun. Jatkossa Ankkureiden peli rullaa mainiosti ja iskee kolme juoksua lisää. Juoksujen lyöjinä Mikkolanaho, Yli-Sissala ja Anttila sekä tuojina Posti, Haukkala ja Keski-Petäjä. Tasoittavalla SiiPe ei tilanteilla mässäile ja jakson ratkaisevaan vuoroon mennään Ankkureiden 1-4 johtoasemassa. Ankkurit onnistuu lisäämään johtoaan yhdellä juoksulla, kun Hallasuo puhkaisee SiiPen takakentän. Posti juoksee kotiin ja lähellä on myös Hallasuon kunnari, mutta niukka palo kolmospesälle. SiiPe ei omassa vuorossaan lisäjuoksuja pysty lyömään, jotein jakso Ankkureille lukemin 1-5.

Toinen jakso kulkee takkuisesti Ankkureilta.

Toisen jakson aloittaa Sisällä SiiPe ja onnistuu kerran, kun Teemu Kinnunen kotiuttaa välilyönnillä Mikko Hakomäen. Ankkurit ei omalla sisävuorollaan miestä saa kolmoselle asti eli toiseen vuoroon mennään SiiPen johtaessa 1-0. SiiPe onnistuu jälleen lyömään yhden juoksun. Juho Keinäsen koppilyönti lipsahtaa Ankkureiden koppareilta kenttään ja Sebastian Lahti tuo tilanteeksi 2-0. Ankkureiden sisävuoro ei ala hyvin. Kolmen ensimmäisen lyöjän jälkeen taululle kaksi paloa. Kakkoskärki kuitenkin onnistuu järjestämään kahdella palolla ajotilanteen. Sami Mikkolanahon kotiutuslyönti kuitenkin jää SiiPen etukentän käsiin ja kolmas palo taululle. Kolmanteen vuoroon mennään tilanteessa 2-0 kotijoukkueelle. SiiPe onnistuu jälleen kotiutuksessa kerran kun, Hakomäki kotiuttaa Antti Rinnevuoren kotiin. Ankkureiden omalla sisävuorolla tilanteiden rakentelu ontuu. Ratkaisevaan vuoroon mennään 3-0 tilanteessa. Ratkaisevassa vuorossa ei joukkeet juoksuja lisää lyö, vaikka Ankkurit pääsee yrittämään pari kertaa kotiutusta. Jakso SiiPelle 3-0 ja siirrytään supervuoroon.

Supervuoro SiiPelle.

SiiPe aloittaa supervuoron sisällä. SiiPen sisävuoro sujuu mainiosti ja onnistuu kahdesti kotiutuksessa Kimmo Lukkarin ja Teemu Kinnusen lyönneillä. Ankkurit onnistuu omalla vuorollaan vain kerran Mikkolanahon kotiuttaessa Antti Pukkisen kotiin. Koko ottelu SiiPelle 2-1 (1-5, 3-0, 2-1)

 

OTTELUN TILASTOT