Ankkurit järjestää ensimmäisellä jaksolla huiman kirin, mutta jakso niukasti Tahkolle

Ensimmäinen jakso alkaa Tahkon sisävuorolla ja onnistuukin aloittamaan ottelun loistavasti. Juha Korhonen avaa Tahkon juoksujen lyönnin kotiuttamalla Riku Hokkasen kotipesän turvaan. Seuraavana lyöjänä Kalle-Tapio Huusko onnistuu kahdesti lyömällä Patrik Vartaman ja Teemu Nikkasen kotiin. Tasoittavalla sisävuorolla Ankkurit onnistuu kotiutuksessa kerran, kun Tuomo Lönnmark kotiuttaa kierteisellä kolmosrajanäpillä Severi Piispasen. Toinen vuoro alkaa 3-1 Tahkon johtoasemassa. Tahko lisää aloittavalla turpakäräjilläkin sävyttämällä vuorolla johtoaan neljällä juoksulla. Kotiuttajina Tahkolla onnistuu Juha Korhonen, K-T Huusko, Roni Wahl sekä Santtu Patova. Ankkurit ei tasoittavalla onnistu tilanteita saamaan, joten kolmanteen vuoroon mennään Tahkon selkeässä 7-1 johtoasemassa. Aloittavalla Tahko lisää johtoaan yhdellä pinnalla Juha Korhosen onnistuessa kotiuttamaan Patrik Vartaman. Ankkurit tulee tasoittavalla peliin mukaan. Markus Hallasuo aloittaa kirin, kun kiskaisee pallon kolmosrajasta maisemiin. Kotiin kiitää Mäki ja Iiivarinen sekä Hallasuo itse kiertää kentän kunnarin arvoisesti. Manu Haukkala tekee saman tempun ja kiskaisee kolmospuolelta läpi kolmen juoksun arvoisesti. Juoksujen tuojina Posti sekä Lönnmark ja Haukkala itse kiertää kunnarin. Neljäs vuoro alkaa jännässä 8-7 tilanteessa. Tahko rakentaa palottoman ajotilanteen neljännen vuoron alkuun. Tilanne kuolee kuitenkin koppiin millä kakkos- ja kolmospesältä mies irti. Ankkurit ei onnistu tiukassa tilanteessa rakentamaan kotiutuspaikkaa, joten jakso päättyy niukasti Tahkolle 8-7.

Toinen jakso menee myös niukasti Tahkolle

Toinen jakso alkaa Ankkurien sisävuorolla ja onnistuu kerran, kun Hallasuo lyö Elmeri Koivusalmen kotiin. Tahko vastaa omalla vuorollaan myös yhdellä tikillä Korhosen onnistuessa lyömään Vartaman kotipesään. Toisessa vuorossa Ankkurit siirtyy 1-2 johtoon Hallasuon kotiuttaessa Piispasen. Tahko vastaa omalla vuorollaan kahdella onnistumisella. Korhonen lyö ottelun viidennen juoksun kotiuttamalla Hokkasen. Tahkon 3-2 johtojuoksu syntyy Nikkasen juoksemalla harhaheiton turvin kotiin. Kolmannessa vuorossa ei juoksuja nähdä. Ankkurit ei vuorossa saa miestä kolmospesälle. Tahko sen sijaan pääsee yrittämään kahdesti miestä kotiin, mutta ilman tulosta. Ankkurit aloittaa ratkaisevan vuoron 3-2 tappioasemassa ja ei onnistu saamaan tilanetta aikaan. Ottelu Tahkolle niukasti 2-0 (8-7, 3-2).