Alajärven Ankkurien Ykköspesisjoukkue avaa hallikautensa tulevana sunnuntaina Alajärven Pallohallilla klo 16, kun vastaan asettuu Laukaan Urheilijat.

Alajärven Ankkurien Ykköspesisjoukkueen talviharjoittelukausi saa yhden välimittarin vastaan, kun tulevana sunnuntaina 26.1 klo 16 joukkue avaa hallikautensa Laukaan Urheilijoita vastaan Alajärven Pallohallilla.

Pelinjohtaja Santeri Särkinen lähtee innokkain fiiliksin kohti ensimmäistä harjoitusottelua

-Innokkaat fiilikset päästä näkemään, että missä tällä hetkellä mennään meidän tiellä. Tavoitteena saada näkymään harjoiteltuja juttuja kentällä ja peli antaa tietysti myös infoa mitä pitää vielä harjoitella. Yksi tavoitteistamme meneillään olevassa ”tavoite-erässä” on oppia voittamaan yksittäisiä tilanteita ja kokonaisuuksia, joten totta kai peli on siinäkin mielessä hyvä mittari.

Pelinjohtaja Santeri Särkinen (vas) lähtee innokkain fiiliksin kohti ensimmäistä harjoitusottelua.

Kapteeni Nestori Yli-Sissala odottavin mielin talven ensimmäiseen hallipeliin

-Odottavaisin mielin peliin. Suuri määrä uusia asioita ympärillä, kuten valmennus ja uudet pelikaverit. Ollaan tehty valtavasti töitä, niin kiva päästä näkemään, miltä peli näyttää. Meidän on tärkeä saada paljon kokemuksia tietyistä asioista, että pystytään sitten keskittymään niihin harjottelussa. Samalla raikkaalla olemuksella lähdetään peleihin, millä ollaan menty tähänkin asti.