Otteluraportti:

Kitee – Alajärvi 2-0 (3-0, 3-2)

Alajärven Ankkurien taistelu Kiteen Rantakentällä ei riittänyt pisteisiin. Ankkurit aloitti ottelun sisävuorolla, mutta se tilanteista huolimatta juoksutili jäi avaamatta. Kiteen aloitus oli tuloksekas, kun Sami Joukainen onnistui kotiutuksessa. Kitee oli sisäpelissä hienokseltaan niskan päällä avausjaksolla ja onnistui kasvattamaan juoksutiliään jokaisessa pelaamassaan sisävuorossa. Näin ensimmäinen jakso kirjattiin kotijoukkueelle juoksuin 3-0.

Toinen jakso alkoi Kipa:n sisävuorolla ja se onnistui karkaamaan kahden  juoksun karkumatkalle Joni Tervon ja Joni Matikaisen lyönneillä. Ankkurit tuli päättäväisesti tasoittavalleen ja Sami Mikkolanahon ajotilanteen takakenttäpuhkaisun tielle tullut mainosaita esti lisäjuoksut. Kun vielä Juha-Matti Jaatinen kotiutti samassa vuorossa mentiin toiseen vuoropariin 2-2 lukemissa. Riku Rantanen syötteli takatilanteissa erinomaisesti ja pystyi yhdessä  ulkokentän kanssa hyydyttämään Kiteen kovat painostukset. Vasta viimeisessä sisävuorossa Antti-Jussi Toropaisen välilyönti rikkoi Ankkurien puolustuksen. Alajärvi sai vielä viimeisessä sisävuorossa painostusta päälle, mutta juoksuihin se ei enää pystynyt ja Kitee voitti toisenkin jakson.