Ensimmäinen välieräottelu Haminan ja Ankkureiden välillä oli kotijoukkueen pienoisessa hallinnassa. Ensimmäisellä jaksolla Ankkurit pysyi läpilyöntien ansiosta pelissä mukana. Toisella jaksolla Ankkurien kotiutukset takkuaa ja Hamina tekee tarvittavat pinnat taululle.

Ensimmäinen jakso oli Haminan hallussa. Ankkurit läpilyönneillä peliin mukaan.

Ottelun ensimmäistä juoksua ei tarvitse kauan odotella ja siitä vastaa Hamina ensimmäisen aloittavalla sisävuorolla. Hamina rakentaa yhden palon ajotilanteen kärjestä ja Otso Mäkelä onnistuu kotiuttamaan pussarilla Joona Mäkelän. Hamina painostaa lisää vielä jatkossa, mutta kotiutuslyönnit jää ponnettomiksi. Ankkurien sisäpeli ei kulje ensimmäisessä vuorossa. Haminan ulkokenttä pelaa lukkari Matias Hangasmaan johdolla loistavaa peliä ja Ankkurit ei saa kolmoselle miestä.  Hamina lisää toisen vuoron aloittavalla johtoaan kolmella juoksulla. Juha Toikka onnistuu ensimmäisenä, kun Ankkurien palautusheitto on huono kotipesään ja Joona Mäkelä tuo Haminan toisen juoksun. Otso Mäkelä onnistuu jatkossa kotiuttamaan Henri Heikkilän ja vielä, kun kolmospesän harhaheitolla Nino Muuruvirta tuo juoksun niin taululla on lukemat 4-0. Ankkurit saa sisäpeliään kulkemaan paremmin toisessa vuorossa ja onnistuukin loistavasti. Tuukka Etula paukauttaa takatilanteessa kakkospuolelta pallon valleille asti. Elmeri Koivusalmi ja Sasu Iivarinen juoksee kotiin sekä Tuukka itse juoksee kunnarin. Ankkureilla jatkuu hyvä paine vielä, mutta tasoitusjuoksua ei nähdä, joten kolmanteen vuoroon mennään Haminan 4-3 johtoasemassa.  Hamina jatkaa hyvää lyöntipeliään kolmannessa vuorossa ja lisää johtoaan kahdella juoksulla. Onnistujina mailanvarressa Juha Leskinen ja Matias Hangasmaa sekä tuojina Henri Heikkilä ja Roni Wahl.  Ankkurit kaventaa yhdellä juoksulla vuoron tasoittavalla ja lyöjänä kunnostautuu jälleen Tuukka Etula, jonka loistavalla välilyönillä Joona Peltokangas juoksee kotiin. Toinenkin juoksu on lähellä Ville Keltikankaan näpäytyksellä, mutta niukka palo Mikael Penninkankaasta kotiin. Neljännen aloittavalla Hamina lisää johtoaan lukemiksi 7-4 Otso Mäkelän kotiuttaessa Joona Mäkelän. Ankkurit pääsee lähelle omalla vuorollaan. Atte Brandt paiskaa ajotilanteessa pallon kolmosluukusta maisemiin kahden juoksun arvoisesti, kun Penninkangas ja Keltikangas juoksee kotiin. Ihamäki pääsee vielä yrittämään tasoitusjuoksua, mutta lyönti jää lähimmälle miehelle käsiin ja Brandista kolmas palo taululle. Jakso Haminalle lukemin 7-6.

Toinen jakso menee myös Haminan hallussa. Ankkurien kotiutukset takkuaa ja Hamina lyö tarvittavat pinnat taululle.

Ankkurit ei onnistu ensimmäisessä vuorossa avaamaan juoksutiliään, vaikka rakentaa hienosti tilannetta ja paikat saadaan Sasu Iivariselle ja Atte Brandtille. Hamina pelaa hyvin takatilanteessa ja hoitaa kotiutusyrityksistä palot taululle. Hamina rakentaa myös tilannetta hyvin päälle ja onnistuu avaamaan jakson juoksutilin yhdellä pinnalla. Jälleen on Mäkelän parivaljakko asialla eli Otso Lyö ja Joona tuo.  Ankkurit ei onnistu avaamaan toisessakaan vuorossa avaamaan juoksutiliä jaksolle. Yksi paikka saadaan Sasu Iivariselle, mutta yritys kantaa kopiksi takakentälle.  Hamina onnistuu toisessa vuorossa kerran saamaan miehen kotiin Ville Veittikosken lyönnillä. Juoksun tuojana kunnostautuu Tuisku Tuovinen.  Kolmannessa vuorossa Ankkureilla jatkuu sama kaava kuin edellisissä. Kolmostilanne saadaan päälle, mutta miestä ei saada kotiin asti Yli-Sissalan yrityksestä.  Haminakaan ei onnistu kolmannessa vuorossa miestä saamaan kotiin, joten ratkaisevaan vuoroon 2-0 tilanteessa.  Ankkurit ei aloittavalla saa tilannetta päälle, joten voitto jää kotijoukkue Haminalle jaksoin 2-0.