Eilen Kitrolla käytiin tiukka vääntö kolmannessa ja ratkaisevassa välierässä Ankkurien ja Puijon välillä. Finaalipaikka ratkesi Ankkureille supervuoron jälkeen huikean kotiyleisön edessä.

Eilen Kitron Stadionilla käytiin ratkaiseva kolmas välieräottelu Ankkurien ja Puijon kesken. Ottelu alkoi Puijon komennuksella, kun heti ensimmäisessä vuorossa siirtyivät 2-0 johtoon Waltteri Hämäläisen kolmosrajapuhkaisulla. Ankkurien sisäpeli sen sijaan tökki ensimmäisessä vuorossa täysin. Lukkari Heikki Rantanen vaikeutti sisäpeliä täysin ja miestä ei saatu edes ykköspesälle. Toisessa vuorossa Ankkurit sisuuntui ja siirtyi 4-2 johtoon. Juoksujen lyöjina Lauri Ihamäki, Juho Ihamäki, Elmeri Koivusalmi ja Ville Keltikangas. Loppujakso oli ulkopelin juhlaa. Yksi juoksu sentään nähdään vielä ja tästä vastaa Puijo. Tälläkin kertaa juoksun lyönnistä vastaa Hämäläinen. Tämä ei kuitenkaan riitä ja jakso niukasti sinikeltaisille 4-3.

Toisella jaksolla ulkopeli oli rautaa molemmilla. Ankkurien ulkopelin apuna koko ottelun ollut kotiyleisö alkoi saada uutta vaihdetta silmään ja meteli alkoi nousemaan huumaavaksi vaikeuttaen koko jakson Puijon peliä. Puijon ulkopeli toimi myös hyvin ja kolmen vuoron jälkeen taululla ei ole yhtään juoksua. Neljännen tasoittavalla Puijo ratkaisee jakson, kun kaikki joukkueensa juoksut lyönyt Waltteri Hämäläinen välilyönnillä onnistuu ja lähdetään kohti supervuoroa.

Supervuoron aloittavalla Ankkurien sisäpeli ei meinaa lähteä käyntiin. Kahden palon tilanteessa kuitenkin Puijo avustaa Ankkurit johtoon, kun kolmospesän harhaheitolla Atte Kuosmanen villitsee kotiyleisön tuodessa 1-0 johtojuoksun. Puijon tasoittavalla vuorolla metakka yleisössä on huima mikä avustaa Ankkurit Finaaleihin!

Ottelu Ankkureille 2-1s (4-3, 0-1, 1-)

Finaalit käyntiin tulevana keskiviikkona Kitrolla!

Finaalisarjassa Ankkurit saa vastaansa Haminan Palloilijat. Ensimmäinen koitos Kitrolla käydään tulevana keskiviikkona 24.8 kello 17:30

Finaalien aikataulu:

Ottelupäivät

24.8 AA-HP klo 17.30
27.8 HP-AA klo 16.00
28.8 AA-HP klo 16.00

Tarvittaessa
30.8 HP-AA klo 17.00
1.9 AA-HP klo 17.00

Lippujen hinnat kotiotteluihin

Aikuiset 15€

Eläkeläiset ja opiskelijat 10€

Alle 18-vuotiaat 5€

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Kausikortti ei käy jatko-otteluissa

TERVETULOA KANNUSTAMAAN!

Luitko jo nämä?