Alvariini on toiminut pitkään Ankkurien edustusjoukkueen yhteistyökumppanina ja kausi 2023 ei tuota poikkeusta vaan Alvariini ja Ankkuritpesis ry laajentaa yhteistyökuvioita. Alvariini nimetään kaudeksi 2023 Superpesisjoukkueen pääyhteistyökumppaniksi. Tuukka Etula toimii kaudella 2023 Alvariinin kummipelaajana.

Alvariini toimii Ankkurien Superpesisjoukkueen pääyhteistyökumppanina kaudella 2023. Alvariinin kummipelaaja kaudella 2023 on Tuukka Etula (kesk). Kuvassa myös Alvariinin yrittäjät Tomi ja Salla Hemminki.

Alajärven Ankkurit on aina ollut ja tulee aina olemaan Alajärvelle brändi, mistä Alajärvi tunnetaan muualla. Hotelli ravintola Alvariinin yrittäjinä haluamme olla tukemassa lasten- ja nuorten sekä edustusjoukkueemme liikuntaa ja urheilua.

Olemme iloisia, että voimme osaltamme antaa hyvän esimerkin urheileville nuorille sekä aikuisille terveellisen ja maukkaan ruokavalion koostamisesta mm. lounaalla sekä tilausruokailuissa. Toivommekin, että tämä yhteistyö Ankkurien kanssa tuo myös Alvariinille lisä tunnettavuutta läpi suomen hyvän ja maukkaan ruuan paikkana.

Yhteistyö Alajärven Ankkureiden kanssa on merkityksellistä molemmin puolin ja mikäpä sen hienompaa, kuin olla kesällä kannustamassa Ankkureita tunnelmallisella Kitron stadionilla superpesisotteluissa. Tsemppiä Ankkureille koko harjoituskaudelle sekä kesän peleihin!

-Alvariinin yrittäjät Salla ja Tomi Hemminki-

 

On erittäin mahtavaa, että Alvariini haluaa olla tukemassa Alajärveläistä pesäpalloa näin voimakkaasti. Lisäksi on todella iso kunnia olla Alvariinin kummipelaaja kaudella 2023

Alvariinissä on myös todella maittava ja monipuolinen lounas, jota voin suositella iha jokaiselle. Jos ette mua usko niin menkää ihan paikan päälle testaamaan.😉

-Alvariinin kummipelaaja Tuukka Etula-

 

Aivan loistavaa, että Alvariini tukee paikallista pesäpallotoimintaa isolla sinikeltaisella sydämellä. Yhteistyöstä hyötyy niin Alvariini, joukkue kuin koko Ankkuritpesis ry seurana.

Joukkue pääsee nauttimaan Alvariinin loistavista palveluista ja muun muassa siitä maittavasta, kehutusta sekä monipuolisesta ruoasta näin talven pitkällä harjoituskaudella kuin myös kesän tosipelien aikaan. Kesällä Alvariini hemmottelee  myös  mm. otteluisäntiä Kitrolla, kun pääsevät nauttimaan Alvariinin loistavasta vippiruoasta. 

Alvariinin maukkaasta ruoasta ja muista palveluista kannattaa tulla nauttimaan kauempaakin!

-Alajärven Ankkuritpesis ry  Teemu Höykinpuro-

 

TUTUSTU ALVARIINIIN PALVELUIHIN LISÄÄ OSOITTEESSA WWW.ALVARIINI.FI

Luitko jo nämä?