Huomenna lauantaina 21.1 kello 14 pelataan harjoitusottelu Alajärven Pallohallilla, kun Ankkurilauma saa vastaansa Koskenkorvan Urheilijat.

Ankkurit ja Koskenkorvan Urheilijat pelaavat ensimmäisen talvikauden harjoitusottelunsa huomenna lauantaina kello 14 Alajärven Pallohallilla. Ottelussa nähdään miten harjoituskaudella joukkueet ovat saaneet kuvioitansa hiottua.

Viime kauden päätteeksi Ankkurit nousi Superpesikseen kolmen vuoden tauon jälkeen Ykköspesiksen finaalien kautta, missä sinikeltaiset kaatoivat Haminan otteluvoitoin 3-2.  Ankkurit lähtee kauteen 2023 lähes samalla joukkueella kuin kaudella 2022. Paluun Ankkureihin tekee Sasu Iivarinen ja uutena kasvona joukkueessa nähdään Loimaan Palloilijoiden kasvatti lukkari Elmeri Iivonen. Huomisessa pelissä seurata kannattaa viime kauden Ankkurien ratkaisupelaajiin kuulunutta Tuukka Etulaa. Huomenna nähdään onko Tuukan lyönti viritettynä samaan huikeaan vireeseen kuin kaudella 2022. Toisena seurattavana nostamme esille Nestori Yli-Sissalan. Nestorin Ykköspesiskausi 2022 oli huikea niin sisä kuin ulkopelissä ja kauden päätteeksi palkintokaappiin Nesu sai koko Ykköspesiksen parhaan pelaajan pystin.

Kaudella 2022 Koskenkorvan sijoitus Superpesiksen runkosarjassa oli toiseksi viimeinen ja kohtasi Superpesiskarsinnassa Haminan Palloilijat. Kossu vei tämän sarjan voitoin 3-1 ja säilytti paikkansa Superpesiksessä. Koskenkorvan rosteri on viime kauteen verrattuna hieman muuttunut ja nostetaan esille ketä kannattaa seurata. Kovalyöntinen Marko Pelkonen siirtyi kaudeksi 2023 Koskenkorvan riveihin. Pelkonen pelasi viime kaudella Oulun Lipon riveissä, sijoittuen Ykköspesiksen runkosarjan lyöjätilastossa toiseksi (1+55).  Pelkosen lisäksi seurata kannattaa Tuomas Tuohisaarta. Tuohisaari on erittäin loistava linjapelaaja ulkopelissä ja sisällä sopii lähes rooliin kuin rooliin.

PELINJOHTAJA ANTTI KUUSISTON MIETTEET TULEVIIN OTTELUIHIN  KOSKENKORVAN NETTISIVULLA

Liput otteluun 5 euroa. Ennakkoon lippuja myyvät Euronics Japo ja Alvariini.  Ovet yleisölle otteluun avautuvat joukkueiden alkulämpöjen jälkeen eli noin kello 13:40.

Ottelusta tulossa selostettu monikameralähetys. Katseluoikeuden voit ostaa TÄSTÄ

Alustavat kokoonpanot:

Ankkurit:

1 Elmeri Koivusalmi 3P

2 Mikael Penninkangas 2K

3 Nestori Yli-Sissala 2P

4 Tuukka Etula 3K

5 Sasu Iivarinen 2V

6 Atte Kuosmanen 3V

7 Pyry Alanen L

8 Ville Keltikangas 1V

9 Lauri Ihamäki S

10 Joona Peltokangas

11 Riku Utanen

12 Juho Ihamäki

Koskenkorva:

1 Rantala Aleksi 1V

2 Anttoni Jakobsson 2V

3 Antti Kortteenperä 3P

4 Niko Tuikka S

5 Juho Hakomäki L

6 Tuomas Tuohisaari 2P

7 Aapeli Suvisalmi 3V

8 Matias Rauhala 3K

9 Santtu Luhtavaara 2K

10 Marko Pelkonen

11 Ville Takala

12 Jesse Rantamäki

Luitko jo nämä?