Ankkurien taival miesten Surpesiksen Halli-sm karkeloissa jatkuu huomenna lauantaina kello 13 Seinäjoki Areenalla ja vastaan asettuu JymyJussit.

Seinäjoen JymyJussit avaa miesten Superpesiksen Halli-Sm kautensa huomenna lauantaina Ankkureita vastaan Seinäjoki Areenalla. JymyJussien viime kauden alku Superpesiksessä oli heikko. Kauden loppua kohden joukkue, kuitenkin petrasi peliään loistavasti ja sijoitus runkosarjassa oli lopulta yhdeksäs. Yhtenä takuumiehenä joukkueessa nähtiin  Ankkureillekin tuttu lyöjäjokeri Markus Hallasuo. Hallasuo löi runkosarjassa mukavat 58 juoksua sijoittuen lyöjätilastossa kymmenenneksi. JymyJussien lukkarin tontille tulevaksi kaudeksi hommattiin Miika Keski-Petäjä. Miika on erittäin sähäkkä sekä taktinen lukkari ja Heitto lähtee vihaisesti, joten pesillä pitää olla varuillaan. Huomenna nähdään onko Hallasuon ruuti yhtä kuivaa kuin viime kesänä ja loistaako Keski-Petäjä lukkarin tontilla.

Pyry Alanen oli Vetoa vastaan loistava lautasen äärellä. Kuva: Jani Vuorela

Ankkureille Halli-Sm ottelu on jo toinen tälle talvea. Ensimmäisessä kohtaamisessa Alajärven Pallohallilla Ankkurit taisteli hienosti Vetoa vastaan ja pelasi varsinkin ensimmäisen jakson loistavaa peliä. Vetoa vastaan Ankkurien ulkopeli oli oikein hyvissä uomissa. Pyry Alanen pelasi äärettömän upean pelin lukkarin tontilla vaikeuttaen Vimpelin sisäpeliä. Ulkopelissä myös ykkösvahti Ville Keltikangas oli iskussa napsien kovia lyöntejä kiinni. Keltikangas onnistui ottelussa myös mailan varressa. Huominen vastus paperilla ei ole niin kova kuin Veto, mutta JymyJusseilta löytyy varsin kovalyöntistä porukkaa rosterista eli ulkopelin pitää olla mallillaan. Vetoa vastaan käydyssä ottelussa Ankkurien sisäpeli oli ensimmäisellä jaksolla hyvällä tasolla, mutta toisella jaksolla tuli notkahdus. Huomenna joukkueen on tärkeää saada ehjä sisäpeli läpi ottelun. Alla olevalla videolla ennakkohaastattelussa Tuukka Etula.

Luitko jo nämä?